Mikrotvrdoměry

Měření mikrotvrdosti je v současné době velmi důležitou činností v mnoha průmyslových i vědeckých sektorech. Pro tato měření se využívají mikrotvrdoměry. Jedná se o velmi přesná zařízení, která dokáží uspokojit i ty nejnáročnější uživatele. Jelikož se nejedná o přístroje, které by využívala každá společnost, tak na trhu neexistuje mnoho dodavatelů, kteří by dokázaly pokrýt poptávku uživatelů a zároveň jim zajistit spolehlivé funkce a jednoduché ovládání, které je pro pravidelné využívání velmi vyhledávané.

Mezi nejlepší značky patří FUTURE-TECH, zasvěcení velmi dobře vědí, že tyto přístroje jen tak nenaleznou konkurenci a tak jsou využívány po celém světě pro získávání přesných výsledků z měření. Přes TSI System lze získat až 5 typů zařízení v sériích FM-100, FM-300 a FM-800.

Patří sem mikrotvrdoměry pro občasná měření, ale i velmi pokročilé mikrotvrdoměry pro stálé používání. FUTURE-TECH je bezmála dvacet let řazen mezi nejlepší výrobce. Mikrotvrdoměry nabízí výběr pěti typů zatížení A/B/C/D/E, ovládání mají skrze přehledný dotykový displej a přístroje lze napojit na tiskárnu, prostřednictvím které lze tisknout reporty měření. Samozřejmostí je přítomnost revolverové hlavy, u které je možnost jak manuálního, tak i automatického otáčení. Automatické je i otáčení hlavy s vnikajícím tělesem a objektivy.

Lze se spolehnout na zobrazování jednotek HV/HK/HBS/HBW a na podporu konverze jednotek, které odpovídá standardům ASTM a SAE. Měření kvality se nevztahuje už jen na výzkumná střediska, měření tvrdosti je obor, který se stále rozvíjí a sním i poptávka po těchto přístrojích. Pokud jste i vy zaznamenali nutnost pořízení, tak se můžete spolehnout, že produkty FUTURE-TECH plně uspokojí vaše požadavky a přinesou vám moderní technologii pro všechna potřebná měření. Pouze s těmi nejlepšími mikrotvrdoměry se lze spolehnout, že bude zkouška materiálu vždy kvalitní.