OPERATIVNÍ PŮJČKA

Podnikání vám sice může umožnit věnovat se řemeslu nebo činnosti, která vám přináší radost z práce, dobrý pocit z odvedené zakázky i spokojenost klientů…bohužel někdy právě vinou špatné platební morálky zákazníků, na které vaše živnost závisí, se dostáváte do velmi nepříjemné situace. Pro nesplacené závazky vašich klientů vy zase nemůžete včas uhradit závazky vlastní. A někdy se prostě obyčejně nakupí nepříjemné nehody, je třeba urychleně vybavit dílnu, rozšířit výrobnu, vyměnit automobil za nový… Částku nad 30 tisíc těžko vykryje rezerva a vyřešit finanční půjčku je třeba co nejrychleji. Nechcete se spoléhat na procedury bankovního sektoru nebo dokonce z nějakého důvodu by vám ani půjčka nebyla schválena? I tak není třeba riskovat půjčku u nesolidní společnosti, která těží na vaší nevýhodné situaci.

S operativní půjčkou nad 30 000 Kč je možné se obrátit na důvěryhodnou společnost, která veškeré náležitosti vyřídí rychle a s ohledem na co nejpříznivější výsledek vůči vám. Před schválením stačí na našich stránkách vyplnit online formulář. Zadáte kontaktní údaje a informace o výši částky a doby splácení. Po odeslání vás obratem kontaktuje zkušený operátor. Po schválení půjčky bez doložení příjmů se dostavíte k podpisu smluvní dokumentace a v notářské kanceláři dojde k vyplacení půjčky, ověření podpisů a uznání závazku.

U operativní půjčky jednáte přímo s věřitelem, kterému nemusíte dokazovat ani příjem ani není třeba nahlížet do registru. Věřitel přistupuje ke každému žadateli individuálně, aby co nejlépe vyšel vstříc žadatelově představě o výši splátek. Další výraznou pozitivní změnou, na rozdíl od dokazování účelu u banky – ji lze využít na jakýkoli účel! Neplatíte žádné poplatky předem. Veškeré poplatky včetně notářského poplatku můžete uhradit z půjčované částky. Tato půjčka bez potvrzení příjmů je proto naprosto dostupná pro všechny žadatele. Půjčku věřitel procesuje rychle, diskrétně a částka je vyplacena v podstatě okamžitě v hotovosti! Je třeba doložit pouze platný občanský průkaz, výpis z katastru nemovitostí (a pozor, i zde je výhodou, že vlastníkem nemovitosti může být i jiná osoba), nabývací titul a snímek z katastrální mapy.