Popfax je se svou faxovou aplikací pro iOS plně nativní

Mezinárodní Faxová Služba Popfax.com, světový leader v oblasti poskytování služeb internet fax, právě vydala aktualizaci své mobilní aplikace Popcompanion.Verze 1.7 poprvé umožňuje uživatelům mít pokročilé požadavky na vyhledávání a spravovat výsledky vyhledávání přímo z aplikace.Plně nativní iOS aplikace může nyní tisknout faxy s Apple Wi-Fi tiskárnama.

Níže je seznam některých z klíčových změn v Popcompanion 1.7. Každý uživatel iOS může vyhodnotit jejich význam podle svých zkušeností v používání: jednoduchá správa Popfax účtu, lepší výkon, mobilita a bezpečnost. Nyní je ještě jednodušší posílat faxy přes internet!

Vylepšené uživatelské rozhraní Popfax Box
Nabídka Doručené / Odeslané, Složky a Pole pro hledání se zobrazí na levé straně nového uživatelského rozhraní Popcompanion – pro snadný přístup k hlavním sekcím Popfax box.
Kontaktní údaje zobrazené v Inboxu / Outboxu
Jména kontaktů (pokud jsou používána při procesu faxování) jsou zobrazena spolu s čísly v seznamu přijatých a odeslaných faxů, stejně i pro SMS zprávy.
Rozšířené vyhledávání
Aktualizovaný Popcompanion umožňuje uživatelům vyhledávat faxy a SMS zprávy ve složkách a také mít globální požadavky na vyhledávání v účtu podle: obsahu, jména kontaktní osoby nebo kontaktního čísla.
Správa výsledků hledání
Dokumenty z vyhledávacích dotazů mohou být smazány, přesunuty do jiné složky nebo přímo přeposílány, to vše z vyhledávacího rozhraní.
Tisk faxů pomocí tiskáren Apple Wi-Fi
Tisk Wi-Fi Direct umožňuje uživatelům tisknout faxy na tiskárnách Apple Wi-Fi bez přidání dalších ovladačů nebo softwaru na zařízení Apple, které tvoří síť typu peer-to-peer mezi zařízením a tiskárnou.
Počítadlo SMS Znaků
Počítá zbývající počet bajtů (znaků) ve standardních SMS zprávách (160 bajtů) a to se poté zobrazí v textovém poli zprávy.
Čísla kontaktů ve skupinách
Pro každou skupinu kontaktů se zobrazí počet kontaktů.
Zvýšený výkon aplikací a rychlost
Optimalizovaná architektura softwaru nabízí vyšší rychlost a lepší výkon.
Vylepšené chování režimu offline
Zlepšení byla provedena do offline režimu – pro lepší podporu uživatelů, kteří jsou stále na cestách, tím, že jim umožní lépe zvládnout jejich Popfax účet, aniž by museli mít aktivní připojení k Internetu.

To jsou jen některé z klíčových funkcí dostupných v Popcompanion 1.7.

Aplikace je nyní dostupná v AppStore.

Vyzkoušejte faxování s Popfaxem.