Řešení pro vaši insolvenci

Na každém kroku se dnes setkáváte s nabídkami spotřebitelských půjček, některé jsou výhodné, jiné ne. Důležité pro obchodníky je přesvědčit co nejvíce klientů, že právě nyní by si měli jejich zboží koupit, i když na ně aktuálně nemají dost finančních prostředků. Spotřebitelská půjčka přece jejich problém hned vyřeší. Pokud to uděláte jednou, půjčku splatíte a tím to končí, je všechno v pořádku. Horší je, když se dluhy potom nahromadí, nasčítají se také úroky, poplatky a pokuty za pozdní splacení apod.

To bohužel v dnešní době není nic neobvyklého, často se ještě stává, že se lidé tuto situaci snaží vyřešit úvěrem nebo další půjčkou. Tím ovšem zabřednou do dluhové spirály ještě hlouběji a jejich situace se nadále zhoršuje, až se dostanou do insolvence. V momentu, kdy již dluží více věřitelům, jsou v úpadku nebo jim úpadek bezprostředně hrozí, je možné požádat si u insolvenčního soudu o možnost oddlužení.

Insolvence Zlín je poradenská kancelář, která vám poradí, jak se co nejefektivněji zbavit vašich závazků a moci začít žít jako dřív. Odborníci z Insolvence Zlín za vámi přijedou, analyzují vaši finanční situaci a na jejím základě vám doporučí tu nejlepší cestu z dluhů ven. Pokud je pro vás vhodné oddlužení, pomohou vám vytvořit správnou žádost o zahájení oddlužení a budou vás provázet celým procesem oddlužení.

Je třeba pochopit správně podstatu oddlužení, abyste mohli projít insolvenční řízení a vyšli z něj bez dluhů. Oddlužení je proces, kdy vám insolvenční soud může prominout až 70 % vašich závazků pod podmínkou, že zvládnete během následujících pěti let splatit vašim věřitelům alespoň 30 % vašich dluhů. Na řešení dluhů nemusíte být sami, kontaktujte odborníky na insolvence ve Zlínském kraji Insolvence Zlín a nechte si odborně poradit i vy.