Snubní prsteny se zvěčněnými otisky prstů – nic není nemožné!

Už je to tady – našla jste muže, se kterým si přejete zůstat po zbytek svého života! Máte za sebou první společné chvíle radosti a štěstí, ale i úsměvné trapasy a hádky z prvních měsíců společného bydlení. Když vás požádal o ruku, nemyslela jste si, že můžete ještě někdy prožít něco krásnějšího. Zato teď, pár týdnů před tolik vytouženou svatbou, řešíte tu nejprostší a zároveň nejsložitější věc na světě – snubní prsteny.

Otisky prstů, gravírování z vlastního písma a výroba prstenu podle 3D návrhu

Pokud hledáte snubní prsteny, které se vyznačují osobitostí, nekonvenčností a zároveň vysokou kvalitou, nechte se na chvíli unést do svatebního království originálního klenotnictví Bisaku. Ručně vyráběné autorské kolekce, či světové bestsellery? Nejlepším návrhářem jste však Vy sama! Využijte netradičních služeb, které Bisaku nabízí.

Mezi ty nejzajímavější patří právě zvěčnění Vašich otisků prstů a oblíbených symbolů nebo gravírování  jmen a data podle vlastního písma. Díky nejnovější 3D technologii je dokonce možné „zhmotnit Vaše přání“, a vyrobit tak opravdu jedinečný snubní, nebo třeba i zásnubní prsten.

Spojení elegance, střídmosti a nových trendů!

Tradiční prstýnky ze žlutého zlata jsou dnes tak trochu „přežitkem“, tak proč nevyzkoušet něco jiného? V nabídce Bisaku najdete sedm autorských kolekcí snubních prstenů, převážně z bílého 14-ti karátového zlata. Zdobí je drahé kameny od specialistů na českém, ale i zahraničním trhu – hýčkejte se každý den pohledem na zirkony či brilianty.

Připadají Vám prsteny z bílého zlata příliš jednotvárné? Velice dekorativně a moderně vypadají například v kombinaci se žlutým, či červeným zlatem! Velmi atraktivními modely jsou také snubní prstýnky vyráběné ze stále oblíbenějšího palladia či ušlechtilé platiny.

Výběr snubního prstenu by měla být zábava, nikoli starost!

Stále Vám připadá, že netušíte, jak se vymotat ze svatebního kolotoče příprav? Podívejte se na Bisaku průvodce, jak vybrat Váš snubní prsten, přečtěte si o novinkách, nebo se přijďte přesvědčit o kvalitě a originalitě našeho sortimentu přímo na svatební veletrhy, kterých se pravidelně účastníme.