Ateliér Rachevo – umění tradice i moderny

Doplňky do interiéru jsou vkusnou dekorací, když víte, jak na to. Jenže spoustu lidí je ráda, že zná základní sestavy barev, které k sobě sladit a ostatní je pro ně španělskou vesnicí. Dekoratérství Praha, a jeho profesionální tým, vám rádi pomohou sladit jednotlivé dekorace tak, aby prostředí domu působilo přirozeným dojmem. Žádné překombinování, jen vyniknutí čistých linií a kontur nábytku včetně zdí. Hedvábné tapety se staly hitem dnešní moderní doby.

Skvěle vypadají společně s ručně šitými závěsy nebo dalším bavlněným plátnem. Záleží na vás, jaký styl chcete domu vdechnout, my vaše představy zrealizujeme. Materiály a rozvržení je v našich rukou, nemusíte se vůbec o nic starat. Dokážeme oživit starou chalupu, ale podtrhnout i jedinečnost bydlení ve Feng Shui i dalších stylech. Nejen na chalupy se hodí retro a vintage, uvidíte, jak lze s doplňky celkově zútulnit a zpříjemnit prostředí. Každý studený kout vhodně zvolenou dekorací doslova pookřeje. Také okna, která se zdají být příliš obyčejná, správnými doplňky získají na unikátnosti. Bydlení by nemělo postrádat originalitu. Do vašeho domu by se v žádném případě neměla vkrást nuda a šeď. Rozveselit bydlení je váš úkol, který před vámi stojí.

Když oslovíte interiérové dekoratérství, tak i puntíkatou nebo pruhovanou tapetou uvidíte parádní proměnu. Důraz na detail, je to, co vašemu interiéru schází. Většina domácností má police samých malých titěrností a nemá tu tak šanci vyniknout téměř nic. Někdy méně, znamená více a to v místnostech platí dvojnásob. Raději upozornit pár věcmi, než celým kvantem. Přeplácaný dojem nikdy neučiní dobrou vizitku. Navíc musíte neustále otírat prach z malých porcelánových a keramických dekorací. Bytový textil a umění sladit barvy leží v rukou odborníků. Vystavit na odiv umělou kožešinu tak, aby vypadala přirozeně, se vám povést zrovna nemusí, nám ano. Zachytit různé styly, aby z nich sálalo to, co dříve, je nelehký úkol. Jednak se budete potýkat s těžším pořízením, ale i zakomponováním. Historické a originální interiéry jsou výsledkem dlouholeté praxe odborníků dekoratérství Praha.