Dřevěná podlaha s přírodním vzhledem

Když se řekne podlaha, každý si představí úplně jiný povrch. V hrubé stavbě znamená podlaha znivelovaný beton, v koupelně je podlaha většinou tvořena dlažbou, ale v obytných místnostech je třeba věnovat výběru podlahové krytiny trochu víc pozornosti. Pokud vybavujete váš byt nebo dům, budete potřebovat podlahy postupně do všech místností.

Většina lidí začíná od podlahy nejprve v obývacím pokoji a kuchyni. Zde jsou podlahy hodně namáhané, sami jistě dobře víte, jak často vám v kuchyni něco spadne na podlahu, stále se zde chodí a podlahy jsou tak hodně zatěžované. Proto je vhodné do těchto místností volit odolné podlahy z trvanlivějších materiálů. Celoplošné koberce v obývacích pokojích již dávno vyšly z módy, částečně je to také vinou nejrůznějších alergií, nicméně mnohem častěji se používají podlahy, které se snadno udržují, jsou hladké a odolné. PodlahyKasal.eu vám nabídnou široký výběr nejrůznějších druhů podlahových krytin.

Nejoblíbenější podlahy jsou plovoucí podlahy. Vzhledově imitují dřevo v nejrůznějších provedeních a barvách, interiér tak působí teplým a přírodním dojmem. Tyto podlahy jsou přitom navíc vysoce odolné vůči otěru, poškrábání i jinému poškození. Plovoucí podlahy se vyrábí nejčastěji laminátové a vinylové, rozdíly jsou především ve struktuře jednotlivých parket. Mají různý počet vrstev a jejich povrchové úpravy se vzájemně liší. Výsledná laminátová plovoucí podlaha i vinylová podlaha však vypadá skvěle a vytvoří vám ve vašem obývacím pokoji skvělou atmosféru.

Do kuchyně odborníci doporučují spíš vinylové podlahy, jejichž povrchová vrstva je tvořena vinylem. Ten je obzvlášť odolný vůči mechanickému poškození. Na PodlahyKasal.eu naleznete široký výběr nejrůznějších typů a také dekorů jak laminátových, tak vinylových plovoucích podlah, stačí si jen vybrat. PodlahyKasal.eu, to jsou vysoce kvalitní designové podlahy.