Insolvence – neodkládejte její řešení

Reklamy do nás horem spodem hustí, jak jsou výhodné spotřebitelské půjčky a nákupy na splátky. Když se rozhlédnete na internetu, téměř v každém online obchodu naleznete popsané možnosti, od kterých společností a nebankovních institucí je možné získat ten který produkt na splátky. Je to moderní nemoc, která sužuje mnoho českých domácností, takto se totiž velmi snadno dostávají do insolvence a platební neschopnosti.

U rodin, které žijí od výplaty k výplatě je pochopitelné, že pokud nemají nějakou finanční rezervu a pokazí se třeba nějaký větší spotřebič v domácnosti, je nutné koupit nový a je nutné jej pořídit na splátky. Méně pochopitelný je postoj jiných domácností, které si berou půjčky na jídlo, aby si udržely svůj standard, i když na něj aktuálně nemají. To samozřejmě záleží na každém, nicméně pokud to s dluhy přeženete a nebudete je schopni splácet, můžete se snadno dostat do dluhové spirály, ze které není jednoduché vybřednout ven.

Máte-li však potíže s plněním vašich finančních závazků, není všem dnům konec, všechny problémy lze vyřešit, když se chce. Je nutné si uvědomit, že potřebujete odbornou pomoc, vyhledejte Insolvence Zlín a nechte si pomoci od vašich dluhů. Odborníci na Insolvence Zlín se nejprve seznámí detailně s vaší aktuální finanční situací a podle vašich možností vám navrhnou efektivní řešení vašich dluhů.

Dlužíte-li více věřitelům, máte stálý příjem a jste z něj schopni splatit alespoň 30 % vašich pohledávek do pěti let, můžete si požádat o povolení oddlužení. Oddlužení je proces, při kterém vám insolvenční soud může prominout až 70 % vašich dluhů. Oddlužení není jednoduchá cesta, avšak může vést na svobodu z vašich dluhů ven a přivést vás k novému životu s novým začátkem. Insolvence Zlín jsou tu pro vás, aby vám jejich odborníci zprostředkovali právní zázemí při oddlužení a provedli vás celým procesem. Neváhejte a kontaktujte i vy specialisty na oddlužení Zlín a nechte si pomoci.