Insolvence Zlín – řešení insolvence

Dluhy a neschopnost je splácet trápí podle nejnovějších výzkumů minimálně 60 % českých domácností. Podílí se na nich ze dvou třetin hypoteční úvěry, dále spotřebitelské úvěry, nákupy na splátky, kontokorenty, kreditní karty a leasing. Podle zkušeností z práce s dlužníky se zadlužení lidé na své dluhy zpětně dívají jako na velmi špatný nápad, jsou rozčilení, smutní a stydí se, jak mohli být tak hloupí a půjčovat si na to či ono. Jenže ve chvíli, kdy půjčku uzavírají, nevidí žádná negativa, proto často končí v dluhové spirále, odkud potřebují pomoci. Insolvence Zlín jsou tu pro vás pro tento případ a pomohou vám zbavit se vašich dluhů a začít nový život s čistým štítem.

Zadlužení a insolvence má vliv na psychiku člověka, z tohoto pohledu lze dluh rozčlenit do několika fází. V té první je zadlužená osoba v šoku a nechce si připustit, že dluží. Ve druhé fázi vystřídá šok hněv na sebe sama i instituce, od kterých si člověk půjčil. Jakmile opadne vztek, přijde třetí fáze dluhu, dlužník se zapírá a doufá, že se situace sama vyřeší. Teprve až ve čtvrté fázi pochopí, že pro oddlužení bude muset sám něco udělat, začne se bát o práci a začne mít snahu situaci efektivně řešit. A právě v této fázi je dobré navštívit odborníky, kteří vám pomohou v řešení vaší insolvence a odstranění dluhů. Díky odborné, ale také rodinné podpoře se potom člověk dostává do poslední páté fáze dluhu, kdy se s dluhem smíří a pracuje na jeho likvidaci.

Insolvence Zlín je instituce, která disponuje skutečnými odborníky v oblasti dluhů, insolvence a oddlužení Zlín. Kontaktujete-li je, sami za vámi přijedou, prodiskutují vaši aktuální situaci a nabídnou vám efektivní řešení. Může jím být i oddlužení, k jehož povolení je třeba splnit několik zásadních podmínek. Odborníci z Insolvence Zlín vám poradí a pomohou s žádostí a budou vás provázet celým procesem oddlužení.