Oddlužení – řešení insolvence

Dluhy můžeme rozdělit do dvou kategorií, některým se prostě vyhnout nedá, to jsou hypotéky na bydlení, úvěry na rekonstrukce apod., a jiné jako třeba leasing na auto nebo spotřebitelská půjčka na exkluzivní kolekci francouzských sýrů jsou tu jen proto, aby zatěžovaly rodinné rozpočty. Nutný dluh zpravidla prodělá každý člověk, málokdo má k dispozici dostatek peněz, aby si mohl jen tak koupit byt nebo postavit dům, nicméně další zadlužování zejména spotřebitelskými půjčkami je obvykle pouhý rozmar, který může vést k velkým problémům.

Mnozí lidé považují spotřebitelské úvěry za naprosto běžný postup při nakupování, vůbec je nenapadne, že když na nový sporák nemají nyní dost peněz a starý ještě slouží, mohli by počkat, až na něj našetří, aby si nemuseli brát půjčku. Akutně potom hrozí, že se takoví lidé jednoho dne probudí a zjistí, že jsou zavaleni dluhy, hrozí jim insolvence nebo už do ní „spadli“ a najednou neví, co si počít.

Nechcete-li situaci nechat dojít až k exekuci, stačí kontaktovat odborníky na řešení dluhů od Insolvence-Zlín.cz, kteří vám ochotně poradí a doporučí pro vás nejlepší cestu z dluhů ven. Máte-li finanční problémy, není za co se stydět. Důležitým krokem pro odstranění dluhů je uvědomit si, že situaci sami nezvládnete, a vyhledat odbornou pomoc.

Insolvence Zlín je poradenská společnost, která disponuje kvalifikovanými odborníky, specialisty na řešení insolvence, dluhů a platební neschopnosti. Stačí je kontaktovat a nechat se vést ke zdárnému oddlužení. Aby mohli zanalyzovat vaši situaci, domluví si s vámi schůzku a na základě této analýzy vám potom doporučí nejvhodnější postup. Je možné, že právě pro vás bude vhodné oddlužení. Nestyďte se požádat o pomocnou ruku, když jde o vaše dluhy, insolvence Zlín jsou tu pro vás.