Pražská správa nemovitostí nejen pro pražské

Správa nemovitostí Praha je realitní skupinou, která se zabývá hlavně vším, co souvisí s nemovitostmi na území našeho hlavního města. Díky této společnosti budete dům nebo byt spravovat mnohem lépe, vyhnete se také mnoha nepříjemnostem. Prevence je důležitá a ocení ji také správce domu nebo správce bytu.

O co vše se postarají?

Tato realitní společnost vám zajistí kvalitní účetnictví, ale také pasportizaci a mnohé další tyto služby, které se na první pohled mohou jevit titěrně, ale jsou velmi důležité. Nechybí ani kontrola měřičů tepla a měřičů vody, na jejichž základě se pak provádí náležitá dokumentace a samozřejmě včasné platby a vyúčtování tepla nebo vyúčtování spotřeby vody.

Bytová družstva

Nebo jste si s dalšími nájemníky raději založili vlastní bytové družstvo? Správa bytových družstev může být někdy ještě náročnější, proto se znovu poraďte s těmi správnými odborníky a zajistěte si evidenci bytů, RTN nebo také velice podstatnou kvalifikaci PENB. V tomto případě je nesporně zásadní pohlídat si účetnictví družstev, které je jedním ze základních předpokladů. Jeho správné fungování a také provádění vám velmi usnadní práci a také budete mít čisté svědomí.

Veškeré nemovitosti v Praze

O vyúčtování nákladů a předpisy plateb se vám také postará společnost Správa nemovitostí Praha, která se zaměřuje na mnohé oblasti tohoto malebného města. Je to například správa nemovitostí Praha 5, Praha 13, ale také správa nemovitostí Luka, Stodůlky a další městské části. Jednoduše záběr firmy je velice široký, dalo by se říct, že svými službami pokrývají celou Prahu.

Další oblasti

Dalšími oblastmi působnosti této realitky jsou třeba Lužiny, Zličín nebo Hůrka. Jednoduše se dá říct, že pokrývají celou Prahu, dokážou se postarat o snadnější práci domovníků, správců bytů i nemovitostí, a samozřejmě také jejich majitelů. Vyzkoušejte správu nemovitostí Hůrka a uvidíte.