Stavba kompletního krbu na míru

Krby vám dokáží ušetřit spoustu peněz, pokud si je necháte instalovat od odborníků a rozhodnete se pro skutečně kvalitní výrobek. Jak ale vybrat ten správný krb? Velmi důležité je mít přehled o tom, jak velký prostor je třeba pomocí krbu vytopit, s tím souvisí výkon krbu a jeho výhřevnost. Každá krbová vložka disponuje určitým výkonem, který je schopna poskytnout, je důležité vědět, jaký minimální výkon potřebujete k vytopení vaší domácnosti. Dále je třeba navrhnout efektivně cesty rozvodů teplého vzduchu či teplé vody, které budou sloužit k vytápění dalších místností v domě.

Zajímejte se také o to, jak velké prosklení krbové vložky je optimální. Skrz sklo se totiž do místnosti dostává až 30 % tepla, je tedy zbytečné mít v běžně velkém obývacím pokoji krb s obřím prosklením. Nejčastěji se můžete setkat s teplovzdušným systémem topení. Nejúčinnější je však vytápět dům pomocí kombinace teplovzdušného a teplovodního systému. Nemusíte se bát, systém rozvodů vás finančně nezruinuje, ale pomůže vám ušetřit nemalé výdaje za topení plynem či elektřinou. I krbové vložky však mohou vypadat dobře, navštivte Krby-stavba.cz, kde naleznete široký výběr krbových vložek teplovzdušných i teplovodních a vyberte si tu, která poskytne vaší domácnosti optimální výkon a množství tepla.

Vyberte si, zda se vám do obývacího pokoje bude lépe hodit krbová vložka s jednoduchým prosklením nebo některá s rohovým nebo dokonce průhledovým prosklením. Internetový obchod Krby-stavba.cz má pro vás také veškeré příslušenství, rozvody teplého vzduchu i vody a ostatní materiál, který budete k instalaci vytápění tuhými palivy potřebovat. Svěřte teplo vašeho domova do zkušených rukou profesionálů a pořiďte si i vy váš vlastní krb.