Aulix – praktická designová svítidla

Moderní svítidla do interiérů nabývají mnoha různých podob. Centrálním prvkem osvětlení v místnosti bývá lustr. Ten dodává velké množství světla a je dimenzován tak, aby vydával dostatek světla potřebného pro osvit dané místnosti. Lustry se v dnešní době vyrábí v nepřeberném množství provedení, tvarů, barev a také z rozmanitých materiálů. Záleží potom na vašem vkusu, zda upřednostňujete raději moderní styl nebo dáte přednost venkovskému stylu.

Vedle lustrů se často používají stojací lampy, stolní lampičky nebo nástěnná svítidla. Záleží pouze na vás, co si vyberete. Svítidla asi nejsou typem zboží, které lze jen tak jednoduše objednat na internetu, aniž byste si je předtím prohlédli. Proto vám firma Aulix nabízí možnost navštívit profesionální světelné studio Aulix v Dolních Břežanech, kde si můžete prohlédnout více než 400 druhů svítidel a v klidu se rozhodnout. Setkáte se zde samozřejmě také s odborným a příjemným personálem, který vám s výběrem rád pomůže. Světelné studio slouží také k tomu, abyste si nechali vytvořit originální a zároveň odborný návrh osvětlení vašeho interiéru, pokud si sami nevíte rady.

Aulix vám nabídne klasické typy svítidel, které vás zaujmou svou jednoduchostí, univerzálním použitím a navíc ještě nízkou cenou. Potrpíte-li si na módní výstřelky a inovativní moderní prvky interiéru, má pro vás Aulix druhou část sortimentu, která je zaměřena na luxusní svítidla z dílny předních světových bytových designerů. Nabízí proto svítidla světoznámých značek, jako je Paulmann, Wofi nebo BPM Lighting. Designová svítidla rozjasní váš pokoj a promění jej k nepoznání. Moderní svítidla se nebojí ani trochu výstřednějších tvarů, využívají netradiční koncepce a kombinace barev či materiálů, výsledkem jsou okouzlující svítidla, která ve vašem interiéru navodí neopakovatelnou atmosféru.