IBAMIX půjčky a hypoteční úvěry

IBAMIX je ekonomicky silná a revoluční koncepce provozující svou činnost převážně online. Zaměřujeme se na střední a východní Evropu s poskytováním různorodých služeb a produktů.
Nabízíme uzavření osobních půjček bez náhledů do registrů dlužníků. Každý žadatel o osobní půjčku musí splňovat vnitřní kritéria společnosti a prokázat svou bonitu. Osobní půjčky poskytujeme v IBAMIX pouze vlastním klientům s minimálně tříměsíční historií. Podnikatelské půjčky poskytujeme klientům na základě scoringu, hmotného a nehmotného majetku. Podnikatelské úvěry jsou poskytovány pouze klientům IBAMIXU. K žádosti o půjčku je nutné vlastnit minimálně tři měsíce Mixúčet u IBAMIXU. V opačném případě je vám přístup do sekce „žádost o půjčku“ odepřen. Hypoteční úvěry jsou nabízeny za účelem pořízení nemovitosti nebo zpětného financování a to i podnikatelským subjektům s nulovou historií. Každá jednotlivá žádost je posuzována individuálně, proto neposkytujeme hypoteční kalkulačku či jiné vzorové podklady. Poskytujeme hypoteční úvěry či úvěry se zástavou nemovitostí s nejlepší nabídkou na trhu. U zpětného financování (americká hypotéka) nevyžadujeme bezdlužnost u státních organizací, daňová přiznání či garantování úvěru směnkou. Nenahlížíme do bankovního či nebankovního registru. Poskytujeme až 70% kupní ceny!
Nabízíme i další služby jako je vedení účtu, zprostředkování nákupu a prodeje cenných papírů pro tuzemský i zahraniční trh a další.