Popfax.com – Podepište dokumenty online a pošlete je přes počítač nebo mobil

Často se v dnešní době stane, že díky službě fax email obdržíme fax s nějakou smlouvou, která má být hned podepsána a odeslána zpět. Nebo potřebujeme vytisknout PDF / Word dokument, podepsat ho, naskenovat a poslat faxem. Tento proces je časově náročný a vrátí uživatele zpátky k papírování, kterému se tak usilovně snaží vyhnout.

Popfax usilovně pracuje na dosažení této perfektní bezpapírové faxové služby a nyní je ještě blíže odstranění papíru tím, že svým uživatelům poskytuje možnost Digitálního podpisu, který umožňuje vložit podpis přímo do elektronického dokumentu bez nutnosti vytisknout tento dokument na papír.

Jak Podepisovat Digitálně Dokumenty s Popfaxem

Prvním krokem je vytvořit digitální obraz podpisu – existuje více způsobů, jak toho docílit:

Možnost #1. Nahrajte podpis
1. Naskenujte podpis pomocí skenovacího zařízení nebo ho vyfoťte pomocí smartphonu nebo tabletu.
2. Uložte soubor s obrázkem v jednom z následujících formátů: JPG, PNG, GIF a maximální velikost souboru 8 MB.
3. Nahrajte uložený soubor s podpisem na účet Popfax.

Možnost #2. Nakreslete podpis
Funkce kreslení umožňuje uživateli nakreslit svůj podpis přímo v rozhraní Popfaxu.

Možnost #3. Zadejte podpis
Uživatel může zadat své jméno a / nebo příjmení v jednom ze 4 dostupných fontů a použít jej jako podpis pro dokumenty a podepisování faxů.

Možnost #4. Přidejte podpis emailem
Přidejte podpis zasláním emailu s obrázkem v příloze na sign@popfax.com z emailové adresy, kterou máte uvedenou v účtu Popfax. Předmět a tělo emailu mohou být prázdné.
Přidat podpis zasláním emailu s přiloženým obrázkem na sign@popfax.com z emailové adresy zapsané v účtu Popfax. Předmět a tělo emailu mohou být prázdné.
Podpisový Editor umožňuje oříznout a otočit vytvořený obrázek podpisu.

Další krok zahrnuje vložení elektronického podpisu do dokumentu. Je také možné vložit datum a jako volný text údaje o společnosti jako je: jméno, adresa, kontaktní telefonní číslo, email, atd.

Posledním krokem je zaslání podepsaného dokumentu faxem kliknutím na tlačítko „Uložit a poslat faxem“.

Nástroje pro úpravu faxů a digitální podpis k dispozici na iPhonu a iPadu.

S Popfaxem má každý uživatel jeden účet, ke kterému se může přihlásit ze svého tabletu, chytrého telefonu, počítače a notebooku, online a emailem.

Aplikace Popfax pro iOS podporuje digitální podpis a úpravu dokumentů. Uživatelé iPhonu a iPadu si mohou nainstalovat poslední verzi 4.0.0 Popcompanion faxové aplikace pro iOS a začít:

  • upravovat a podepisovat faxy, které jsou oba odeslané nebo obdržené v účtu Popfax a znovu je odeslat na jakékoli faxové číslo.
  • vytvářet podpisy kreslením, pořízením snímku nebo výběrem fotografie s podpisem z knihovny fotografií; nebo použít podpisy dříve uložené v sekci „podpisy“.

* Všechny tyto funkce mohou být použity v režimu offline.