Šedá karbonová fólie

Šedá karbonová fólie

Šedá karbonová fólie 100cm x 152cm

Šedá karbonová fólie vylepší vzhled Vašeho vozu,ochrání jeho původní lak a změní původní barvu na luxusní šedou.O co tedy vlastně jde? Karbonová folie, je opravdu levnou variantou jak vylepšit vzhled Vašeho vozu tímto neskutečně pěkným materiálem. Tato karbonová folie je velice pružná, tudíž je možné ji vytvarovat na jakýkoliv díl na Vašem voze. Šedá karbonová fólie je samolepící a velice kvalitní folie, ktará vydrží dlouho bez jakéhokoliv porušení. Na první pohled není šedá karbonová folie rozeznatelná od pravého karbonu. Její montáž i demontáž je rychlá a snadná. Po demontáži lak Vašeho vozu zůstává nepoškozen a nezůstávají na něm zbytky lepidla.

 

Černá lesklá fólie na auto

Černá lesklá autofolie 150cm x 152cm

Černá lesklá folie na auto je určena  na interiér i exteriér. Fólie je vysoce odolná a jako jednu z mála je možné ji lepit také na exteriér. Černá lesklá fólie na auto se výrábí tou nejmodernější technologií a díky tomu je velmi pružná a ohebná.Nejčastější využití nachází na kapotě, střeše, zpětných zrcátkách a sloupech auta. Též se často lepí na telefony, počítače, kola, motorky, přilby, čtyrkolky a všechno ostatní, co máte rádi a chcete tomu dodat unikátní vzhled. Fólii doporučujeme čistit jen čistou vodou a hadříkem.Černá lesklá folie na auto má životnost 5-7 let.

 

Průhledná ochranná fólie na auto

Transparentní ochranná fólie 100cm x 152cm

Průhledná ochranná folie na auto slouží k ochraně Vašeho vozu, ale dá se použít i na další předměty.Tato folie je vyrobena z měkčeného PVC nebo polyuretanu a je jí možno aplikovat na jakoukoli část automobilu. Využívá se především pro části, které jsou vystaveny poškození od odlétajících kamínků: přední maska, přední nárazník, přední kapota, zrcátka,světlomety atd. Průhledná ochranná fólie na auto se nabízí v tlouškách 170,250 a 360 mikronů. Čím silnější fólie, tím intenzivnější ochrana vozu. Tyto folie mají velkou průtažnost až 250 %, čímž lze tyto fólie „natáhnout“ opravdu téměř na každý předmět.Průhledná ochranná folie na auto je vyrobena z odolného materiálu, který zajistí, že folie po aplikaci jsou neměnné a to po dobu minimálně 5 let.

 

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.