To nezbytné pro vaše děti

Příchod nového člena rodiny je vždy radostnou událostí a je třeba se na něj řádně připravit. Na internetu najdete velké množství nejrůznějších diskuzí, které vám budou vtloukat do hlavy, co všechno je pro vaše dítě nezbytné a bez čeho se prostě neobejdete. Z vlastních zkušeností však vím, že jde často jen o reklamní trik, jak z lidí dostat víc peněz. Prozradím vám tedy nyní, co doopravdy budete pro vaše miminko potřebovat a co jsou jen reklamní triky.

V první řadě rozhodně nemůžete být bez kočárku. Kočárky jsou k dostání v několika typech, pro novorozence jsou vhodné hluboké nebo kombinované kočárky. Golfky jsou sice praktické, ale můžete je používat teprve v době, kdy už vaše dítě samo sedí. Kočárek by měl být uvnitř dostatečně prostorný a také stabilní, aby se nepřevrátil. Velmi důležité je také odpružení, aby se s kočárkem dobře jezdilo a byl pro dítě pohodlný.

Další nezbytností je autosedačka. Zde se vyplatí připlatit za kvalitu a orientovat se podle crashtestů autosedaček. Pro novorozence jsou určeny nejmenší autosedačky často nazývané „vajíčka“, která se umisťují do automobilu proti směru jízdy. Při výběru je třeba dbát především na bezpečnostní parametry. Autosedačky pro nejmenší mohou zachránit vašemu miminku život, neriskujte a v automobilu jezděte vždy se zapnutými bezpečnostními pásy a dítětem v autosedačce.

Z nábytku, který bude nezbytné pořídit, je nejdůležitější dětská postýlka. Někde vaše miminko přece spát musí, přebalovací komoda nebo pult nejsou nezbytně nutné, stejným způsobem poslouží i běžná komoda nebo stůl. Potřeba bude také dětská vanička, ve které budete vaše miminko koupat, opět stačí zcela obyčejná, vaše dítě těžko ocení vaničku se zabudovaným teploměrem. Přidejte nějaké oblečení, plenky a hračky a máte prozatím vystaráno. Chcete-li nakupovat pomůcky pro dítě z pohodlí vašeho domova, stačí prohlédnout si nabídku na Easy-go.cz a objednat,. co potřebujete.