Virtuální kancelář i služba založení nové firmy

Hodláte začít podnikat a nevíte, jak založit zcela novou firmu? Nebo byste rádi tento krok rovnou zcela přeskočili? Pro tyto případy jsou určeny služby, které nabízí společnost Profi-kancelář s.r.o. Kromě toho si od tohoto zprostředkovatele můžete také nechat zřídit virtuální kancelář, která nabízí většinu výhod klasických kanceláří, má adresu na lukrativním místě a hlavně vás vyjde cenově mnohem levněji. Založení nové firmy je poměrně otravný a hlavně zdlouhavý krok, který musí učinit každý, kdo chce začít s podnikáním. Je potřeba vyřešit mnoho administrativních věcí a také znát všelijaké informace, abyste při zakládání neudělali chybu a samotné založení tak mohlo proběhnout hladce.

Pryč se zdlouhavou administrativou

Samozřejmě tuto část vaší cesty za podnikáním si můžete výrazně urychlit pokud využijete službu založení s.r.o. nebo koupíte již předem založenou společnost, která je značena pojmem ready-made. Například při založení s.r.o. společnosti je zajištěn brzký termín realizace, neboť zástupci zástupci společnosti Profi-kancelář se pokaždé snaží vyřešit vše rychle a k co největší spokojenosti zákazníka. Po zavolání na bezplatnou linku si lze domluvit osobní konzultaci, na které sdělíte, co si představujete a následně vám bude během pár dnů předána do rukou již nová fungující firma. Jestliže jí navíc umístíte k tomuto zprostředkovateli, tak zároveň získáte 15% slevu na sídlo společnosti.

Sídlem společnosti disponuje každá firma, která chce být mezi zákazníky více důvěryhodná. Ne vždy je však nutně potřeba kancelář k dennímu užívání. Právě pro tyto důvody je dobrou volbou virtuální sídlo firmy, které získáte na lukrativní adrese v centru Prahy.

Virtuální sídlo firmy již za pár set korun

Virtuální sídlo firmy v základní nabídce vás vyjde již jen na pár set korun měsíčně a tím pádem se tedy rozhodně nejedná o něco, co by vyžadovalo velkou finanční zátěž. Virtuální kancelář poté budete moci využívat podle vaší potřeby a můžete si k ní připlatit i různé bonusové služby, které výrazně ulehčí vaše podnikání a celkově zvýší jeho efektivitu. Jmenovitě si lze například nechat posílat poštu, pronajímat konferenční sály, apod.

V nabídce Profi-kanceláře jsou samozřejmě i další služby, které souvisí s provozováním společnosti. Mimo jiného si můžete nechat vést účetnictví nebo si zařídit daňové poradenství.