Založení s.r.o. nemusí být žádný problém

Než spustíte formální část procesu založení nové firmy, je vhodné zvážit řadu aspektů. Specialisté vám mohou poradit v otázkách spojených s přípravou notářského zápisu, způsobem jednání statutárních orgánů (jednatelů), práv k obchodním podílům, vč. dědictví, využitím společného jmění manželů pro účel založení společnosti, volbou a nastavením živností, umístěním sídla firmy, provozoven, atd. Například poradenská společnost Profi-kancelář s.r.o. klienty nenutí vyplňovat osobní údaje do webových formulářů a veškeré otázky řeší s klientem osobně či jiným jím požadovaným způsobem.

Založení s.r.o. bez vás

V momentě, kdy nadiktujete důležité údaje týkající se založení s.r.o., můžete vše ostatní svěřit právě pracovníkům z výše uvedené firmy. Ti vám ušetří drahocenný čas, provedou většinu úkonů za vás a budou vám nápomocni při realizaci všech potřebných záležitostí.

Pakliže chcete svojí novou společnost spojit i s prestižní adresou, nemáte však dostatek financí na požadovaný pronájem, neostýchejte se využít novodobé služby, kterou představuje virtuální kancelář. Pronájem adresy, který se může vyjímat na vašich vizitkách a dokumentech.

Virtuální kancelář a její přednosti

Jak by se vám líbilo využívat moderně zařízenou kancelář pouze tehdy, kdy to doopravdy potřebujete? Co byste řekli na to, že by vám byla přeposílána doručená pošta nebo vyřizovány telefonáty? I to může být jedna z podob virtuální kanceláře, kterou si zvolíte v rámci bohatého produktového portfolia společnosti Profi-kancelář s.r.o.

Nebojte se komplikovaného založení firmy ani novodobého pojmu virtuální kancelář. Uchopte svůj business za tu správnou stranu a rozvíjejte své podnikání na lukrativní adrese, jako firemní subjekt, nikoliv živnostník. Uvidíte, že se společností Profi-kancelář s.r.o. pozitivní výsledek  na sebe nenechá dlouho čekat.