Aulix – elegantní osvětlení do bytu i do kanceláře

V interiéru nechce mít nikdo tmu, světlo potřebujeme k životu, práci i dobré náladě. Svíčky sice vytvoří příjemnou romantickou atmosféru, ale na všechno nestačí, proto snad všichni používáme elektrické osvětlení místnosti.

Světlo máme většinou jedno centrální na stropě a potom používáme další doplňková, jako jsou stojací lampy, doplňkové lustry, nástěnná svítidla nebo stolní lampičky. Samozřejmě je důležité, jaké světlo je použito, tedy zda svítíte obyčejnou žárovkou, úspornou nebo halogenovou žárovkou, protože každá má trochu jinou barvu a vytváří tak odlišnou atmosféru. Neméně důležité je však samotné svítidlo, jeho tvar i materiál dodávají ráz celé místnosti.

Moderní lustry podle koncepcí předních světových návrhářů a designerů nejsou zdaleka pouze polokoule z bílého skla nebo plastu. Hrají si, dovádí, propouští světlo v různých intenzitách, kombinují čiré a mléčné sklo, často obsahují i mnohé další materiály, které vytváří neobvyklé efekty. Dnes letí spíš jednoduchá svítidla, barevná nebo příliš zdobená nejsou zrovna in, čím jednodušší, tím lepší. To však neznamená, že jsou moderní svítidla nudná, to ani v nejmenším.

Osvětlení může mít čisté, hladké tvary, ale kombinací materiálů a různých textur vytváří zcela unikátní celek, který rozzáří váš pokoj a dodá mu ten správný šmrnc. Tato svítidla skvěle doplní každý moderní interiér a pozvednou vzhled pokoje klasického. Svítidla a osvětlení podle poslední módy naleznete ve světelném studiu Aulix. Zde na vás čeká více než 400 druhů svítidel, můžete si jednotlivé modely prohlédnout zblízka a lépe si tak představíte, jak budou vypadat u vás doma. Vedle luxusních designových modelů má pro vás Aulix také svítidla klasická, která se hodí do bytu i do kanceláře. Tak neváhejte a vyberte si na Aulix.cz stylová a přitom výkonná svítidla.