Jezírková čerpadla – pro čistotu vašich jezírek

Pokud si chcete udržet vaše koupací či zahradní jezírko vždy čisté a průzračné, je důležité, abyste ve svém jezírku měli kromě UV lamp a filtrů i výkonné čerpadlo, protože to je při čištění jezírek nejdůležitější. Čerpadla jsou určena pro přečerpávání znečištěné vody a tím pomáhají udržovat jezírko křišťálově čisté.

Jezírková čerpadla – výkon, zpracování, použití

Jezírková čerpadla jsou nepostradatelná při vodních stavbách, jako jsou potůčky, jezírka, vodopády aj. a to především pro jejich čištění nebo-li filtrování ať už používáte samotížný, tlakový nebo mechanický typ filtru.

Čerpadla jako jsou ty jezírková jsou vystaveny neustálému zatížení, je důležité pohlížet při výběru na všechny aspekty a vybrat to, které je vyvinutu přesně pro vaše zahradní jezírko.

Nabízíme filtrační čerpadla OASE, která jsou vysoce kvalitní, stabilní a výkonné navíc jsou mrazuvzdorná. Hodí se jak, pro hobby, tak pro profesionální použití. Jsou konstruována pro trvalý a dlouhodobý provoz s malým odběrem elektrické energie. Vyznačují se provozní nenáročností a dlouhodobou životností. Dopraví velké množství znečištěné vody a to i ze dna jezírka.

Jaké čerpadlo pro jezírka vybrat

Než si vyberete čerpadlo, je důležité uvědomit si požadavky na čerpání vody, velikost jezírka, odkud bude čerpáno a kam bude čerpadlo umístěno. Pokud hledáte něco s nízkou spotřebou, je vhodný OASE AQUAMAX ECO, který má sníženou spotřebu až o 40%. Umožňuje satelitní sání (velikost sacího povrchu je 950 cm2). Pokud potřebujete něco více stabilního a výkonného je vhodný profesionální OASE OPTIMAX PRO. Navíc má nízké provozní náklady. Oba druhy čerpadel jsou určena pro mokrý i suchý chod.