Kulma na vlasy s turmalínovou technologií

Ještě jste neslyšeli o turmalínové technologii nebo přesně nevíte co to je? Chyba! Kulma na vlasy s turmalínovou technologií totiž vlasům neškodí a výsledkem je krásný účes bez rozlétaných vlasů.

Co je turmalín a jak to funguje?

Turmalín je název pro skupinu minerálů. Je jich celá řada a jsou charakteristické svými zajímavými vlastnostmi. Turmalíny mohou mít sice odlišný vzhled (barva, průhlednost), ale všechny spojují jisté fyzikální, chemické, optické a elektrické vlastnosti. Kulma na vlasy s turmalínovým povrchem využívá především ty elektrické, díky nimž kulma na vlasy vysílá při zahřátí opačné elektrické náboje.

Kulma na vlasy potažena turmalínem vytváří při vysokých teplotách přirozenou ionizaci elektrostatickým nabíjením. Vznikají negativně elektricky nabité částice – negativní/záporné ionty. Právě ty se zasluhují o výborný výsledek kulmování. Negativní ionty můžeme najít v přírodě, jsou znakem čistého ovzduší a hydratace. Právě jejich působení na vlasy způsobuje jejich hydrataci, i když jsou namáhány horkem. Záporné ionty dělí částečky vody na ještě menší a vlas je tak dokáže mnohem lépe vstřebat. Díky lepší hydrataci se vlasy dají mnohem lépe tvarovat a účes vydrží. Když jsou vlasy přesušené, jako to dělá běžná kulma na vlasy, tak se třepí, jsou rozlétané a prostě všude. Turmalínová kulma na vlasy jednoduše dává statické elektřině a krepatým vlasům sbohem a vytváří jen krásné lesklé vlny.

Kulma na vlasy s turmalínem

Nabídnu dvě možnosti profesionálních elektrických přístrojů na vlasy. Pro ty kdo má raději kulmofény, vybíráme jeden takový a jako druhá varianta bude nabídnuta kulma na vlasy. Jednou z voleb může být tedy kulmofén Hairway Air Styler. Je to profesionální kulmofén na vlasy s turmalínovou technologií, díky níž bude účes naprosto precizní. Zvětšuje objem vlasů a díky inovativní technologii a ergonomii lze dosáhnout nespočtu stylingových proměn. Další možností je Wahl Natural Curl, což je kónická kulma na vlasy s keramicko-turmalínovým povrchem. Tato kulma na vlasy je šetrná k vlasům, dodává lesk a díky turmalínu redukuje statickou elektřinu.

Kam se obrátit?

Chcete-li opravdu kvalitní produkty, ke kterým samozřejmě patří i kulma na vlasy, ale i další vybavení a přípravky, zapomeňte na drogérie a klasické obchody. Nabízejí jen podprůměrné zboží, které sice nemusí uškodit, ale rozhodně není o co stát a rozdíl mezi tímto a kvalitním zbožím je vidět. Vyzkoušejte například internetový obchod www.a-vlasy.cz, který nabízí kvalitní a profesionální přípravky a produkty.