Veškeré pomůcky pro pohodlí vašeho miminka

Cestování s dětmi je vždy potíž. Už jen samotné balení vám zabere spoustu času, děti potřebují spoustu věc, i když jedete třeba jen na víkend. Máte-li doma malé dítě a chcete s ním vyrazit na výlet, dovolenou či k babičce na prázdniny, budete pro bezpečné cestování potřebovat speciální vybavení. Prvním pravidlem bezpečného cestování je mít v autě dětskou autosedačku správné velikosti správným způsobem zapnutou. Dětská autosedačka chrání vaše dítě před následky případné nehody a umožní mu pohodlné a bezpečné cestování, proto byste nikdy neměli na cesty vyrážet bez ní.

Pořiďte vašemu dítěti kvalitní autosedačku vhodné velikosti na www.easy-go.cz. Naleznete zde autosedačky v různých velikostech podle stáří vašeho dítěte. Pro snadnou orientaci se jednotlivé velikosti autosedaček udávají podle hmotnosti dítěte. Autosedačky jsou vybaveny kvalitním semišovým polstrováním, které vašeho nejmenšího nebudou nikterak omezovat v pohybu a přitom mu dopřejí příjemné sezení i při delších trasách. Menší autosedačky jsou vybaveny taktéž komfortní kojeneckou vložkou, která poskytuje maximální pohodlí i novorozencům. Pro bezpečnou přepravu dítěte je autosedačka vybavena měkce polstrovanými výškově nastavitelnými bezpečnostními pásy. Autosedačky pro nejmenší děti jsou vybaveny rukojetí a lze je pohodlně využít také pro přenesení vašeho miminka nebo lze z autosedačky snadno vytvořit kolébku.

Easy-go.cz vám nabídne samozřejmě také autosedačky pro větší děti. Zaměřme se ale na kojence a batolata, pro cestování s nimi budete potřebovat zajisté také praktickou cestovní postýlku. Cestovní postýlka od Easy-go.cz je velmi skladná a snadno se přenáší. Díky síťovaným stěnám budete vždy moci jednoduše pohledem zkontrolovat, co právě vaše miminko dělá. Dítě může zároveň pozorovat dění kolem sebe a nemusí se bát samoty. Cestovní postýlky se běžně používají také jako ohrádky.