Aulix – atraktivní osvětlení do bytu i do kanceláře

Každý interiér potřebuje dostatek světla, aby vynikly jeho přednosti. Místnosti ladíme podle našeho vkusu, mezi důležité prvky každého pokoje patří také osvětlení. Pomáhá vytvářet atmosféru interiéru a dolaďuje jeho styl. Svítidla si zpravidla na první pohled všimnete hned, jak vejdete do místnosti, množství světla, jeho barva a směr vás většinou zaujmou. Je proto důležité vybírat vždy kvalitní a zároveň stylová svítidla, aby osvětlení místnosti bylo prostě dokonalé.

Základním prvkem osvětlení bývá zpravidla centrální svítidlo, nejčastěji lustr. Ten udává místnosti dostatečné množství světla, není však dobré, aby bylo v místnosti pouze jedno svítidlo, muselo by být hodně silné, aby svítilo dostatečně k práci nebo třeba ke čtení, což očím není příjemné, mnohem komfortnější je pořídit si k centrálnímu svítidlu ještě doplňková. Světlo zářící z více bodů vytváří příjemné přirozeně působící světlo. Nejprve tedy budeme vybírat lustr. V současné době existuje velké množství nejrůznějších typů lustrů, tato svítidla se montují přímo na strop nebo si lze vybrat i závěsné varianty. Co se týká materiálů, převládá dosud sklo a plast, které naleznete v nejrůznějších úpravách, aby vytvářely se světlem magické efekty.

Jako doplňková svítidla mohou sloužit stojací lampy, stolní lampičky, nástěnná svítidla nebo bodovky, které se zabudovávají do skříní, podhledů apod. Zajímavou atmosféru navodí osvětlení vitrín a obrazů. Sháníte aktuálně moderní osvětlení do vašeho bytu nebo domu? Firma Aulix přináší široký výběr nejrůznějších svítidel a osvětlení do každé místnosti. Levnější variantou jsou klasická svítidla, která se hodí do každého interiéru díky jednoduchému nadčasovému designu. Kdo si potrpí na luxus, pro toho jsou určena exkluzivní svítidla od předních bytových návrhářů, která jsou vyrobena v souladu s výkřiky poslední módy.