Autofolie

Autofolie

Autofólie Vám  umožní snadnou a rychlou změnu barvy Vášeho vozidla. Tato speciální autofólie je velmi pružná a tvárná. Díky tomu z ní lze tvarovat velmi  složité a zaoblené díly karoserie. Autofólie je stálobarevná i po několika letech. Slouží také jako ochrana původního laku. 100% překryje základní barvu vozu a díky tomu zmodernizujete jeho vzhled. Aplikace autofólie je levnější než nový celolak a když už Vás atofólie omrzí, nevadí. Její odstranění je ryché a nezanechá na původním laku žádné zbytky lepidla.

Tónování autoskel

Na tónování autoskel se používají špičkové homologované bezpečnostní a protisluneční fólie. Tyto fólie se vyrábějí v různých velikostech a barevném provedení a disponují spoustuou užitečných vlastností. Díky tónování autoskel snížíte přehřívání interiéru vozu a prodloužíte tak jeho životnost. Tónovaní autoskel filtruje až 99% UV záření a zároveň snižuje oslnění sluncem a světly protijednoucích vozidel.  Při dopravní nehodě drží fólie sklo pohromadě a zamezuje tak poranění střepy. Instalace autofólií je snadná a rychlá. V průměru zabere 2-3 hodiny. Demontáž autoskel není pří aplikaci fólií nutná.

Celopolepy aut

Celopolepy aut jsou ideálním řešením pro někoho, kdo touží po originálním vzhledu vozidla. Na celopolepy aut se používají tzv. 3D Warp fólie. Jedná se o speciální hybridní vinylové fólie, které se vyznačují velice odolnými vlastnostmi. Ceopolepy aut Vám umožní  rychlou změnu barvy laku dle aktuálních trendů nebo Vám jen poskytnou způsob, jak se odlišit od všedních barev. Celopolepy aut nacházejí velké uplatnění také v oblasti reklamy.

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.