Jednoduché a rychlé založení s.r.o.

Uvažujete-li o podnikání na mnohem vyšší úrovni, než je pouze živnostenské oprávnění, bude vás pravděpodobně zajímat založení s.r.o. Proces, který může pod drobnohledem a taktovkou zkušeného odborníka trvat pouze několik dnů, nikoliv týdnů, pakliže byste tuto činnost realizovali sami.

Nová společnost na klíč, nebo fungující firma?

Můžete si přečíst všechny zákony, ale přesto je pravděpodobné, že napoprvé nesplníte požadavky úřadů. Přenecháte-li založení s.r.o. na někom, kdo s ním má bohaté zkušenosti, stanete se majitelem právnické osoby do dvou týdnů. Profesionálové ze společnosti Profi -kancelář s.r.o. mají se celým procesem bohaté zkušenosti a zápis zvládnou v nejnižším možném čase.

Jak dlouho budete na založení nové firmy čekat?

Zdá se vám 14 dní na založení s.r.o. příliš dlouhá doba a nechcete čekat vůbec? Pak vsaďte na koupi fungující společnosti. Profi-kancelář s.r.o. nabízí prodej takzvaných ready made firem, které jsou zapsány v obchodním rejstříku. Jde o subjekty se splaceným kapitálem, které doposud nevykonávaly žádnou činnost. Cena za ready made je s ohledem na rychlost, se kterou začnete podnikat, velmi výhodná. Využijete-li také virtuální sídlo firmy, získáte 15 % slevu.

Konkrétní informace o založení s.r.o. získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz/nova-firma/ nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.