Autofolie

Autofolie

Je lak vašeho vozu příliš poničený? Přejete si změnit jeho okoukaný vzhled? Autofólie Vám umožní zmodernizovat vzhled vozu za příjatelnou cenu a v poměrně krátkém čase. Autofólie kompletně změní barvu karosérie a zamaskují případné škábance a oděrky. Autofólie si můžete nechat aplikovat na celou karosérii nebo jen na její část. Můžete si vybrat  z mnoha různých barev, odstínů a typů. Autofólie chrání původní lak vozu proti poškození v běžném provozu, je odolná proti extrémním povětrnostním vlivům, nesmršťuje ani se neodlepuje.

Tónování autoskel

Jaké jsou největší výhody tónování autoskel? Tónování autoskel chrání  posádku vozu před přehřátím na cestách v horkých letních dnech. Zabraňuje přehřívání interiéru vozu a tím snižuje náklady na provoz klimatizace. Tónování autoskel zabraňuje pronikání oslňujícího slunečního světla  a světla protijedoucích aut. Omezí průhlednost do vozu a tím se sníží riziko vykradení. Tónování autoskel redukuje prostupnost UV záření až o 99%. Tím je chráněn interiér automobilu před vyblednutím. Tónovaná autoskel dodávájí Vašemu vozu moderní a jedinečný vzhled.

Celopolepy aut

Fólie pro celopolepy aut se vyrábějí jako lité fólie z PVC. Tento typ fólie umožňuje vysokou přizpůsobivost zakřiveným plochám. Celopolepy aut vám umožní kompletní nebo částečnou změnu barvy vozidla bez nutnosti návštěvy lakovny. Díky UV filtru pohltí fóle až 98% UV záření a proto celopolepy aut dokonale ochrání původní lak před vyblednutím. Fólie chrání lak i před mechanickým poškozením, oderkami a škrábanci. Nespornou výhodou autofólií je to, že nalepenou fólii lze snadno odstranit a to bez poškození původního laku. Cenově jsou celopolepy aut nesrovnatelně levnější oproti lakování.

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.