Dávejte pozor na geopatogenní zóny

Lidé, kteří se vystavují těmto zónám jen krátkodobě nebo přicházejí do kontaktu se slabou zónou, mohou pociťovat špatné nálady, neklidné spaní nebo zdlouhavou léčbu nemoci. Ti, kteří jsou geopatogenním zónám vystavení větší část dne nebo dokonce v ní spí, mohou zpozorovat zhoršení zdravotního stavu, v krajních mezích jim může hrozit vážnější onemocnění, které se i po „odrušení“ nevhodných míst může nadále vracet.

Někdo na ně věří, někdo ne… není teď řeč o mimozemšťanech ani o posmrtném životě, ale o geopatogenních zónách. Že jste o nich ještě neslyšeli? Geopatogenní zóny mohou za naše špatné sny, nálady, nemoci. Tyto pásy ovlivňují jak psychické, tak fyzické zdraví člověka, zvířat, ale také život rostlin.

Lze dráždivé zóny odstranit?

Dračí žíly nelze bohužel ničím odstranit, ale můžete jejich dopady zmírnit. Nejlepším řešením je upravit domácnost dle výskytu těchto míst, tedy přesunout nábytek na bezproblémová místa. Pokud nemáte moc prostoru a možností, můžete vyzkoušet jiné přírodní síly, například léčivé nebo drahé  kameny, které se postarají aspoň o částečné odrušení. Matička Země nám jich poskytla opravdu pestrou škálu a kromě ochranné funkce v nich najdeme sílu léčitelskou a povzbuzující. Každý kámen má jiné účinky a výhody, můžete tedy experimentovat, přemisťovat, zkoušet různé tvary a velikosti, dokud nebudete naprosto spokojeni.  Vyzkoušet také můžete křišťály Feng Shui, které odstraňují negativní energii v místnosti, nechají ji prostoupit světlem a přivedou do vašeho života harmonii.

Odkud se berou?

Geopatogenní zóny vycházejí ze samotné Země, jsou způsobeny vlněním vznikající uvnitř planety. První zmínky o těchto nepříznivých oblastech můžeme nalézt již ve staré Číně! Už před 4000 lety měli lidé pocit, že jejich život je ovlivňován rušivými elementy na různých místech, kterým se snažili vyhýbat. A jak je vůbec našli? Na geopatogenní zóny neboli dračí žíly či dráždivé zóny jsou citlivá zejména zvířata, malé děti nebo rostliny.

O malých dětech je známo, že jsou citlivé a velice vnímavé. Pokud vaše děti v postýlce neustále pláčou, nemohou spát nebo je často nacházíte schoulené a spící na jednom určitém místě ba dokonce v rohu, doporučujeme na zkoušky přemístit dětskou postýlku na jiné místo. Podobné poznatky vychází také z oboru zvaný  esoterika.

Pokud máte psa, můžete snadno vypozorovat, že na některá místa si nelehá nebo nesedá. Na vině můžou být právě tyto rušivé „pásy“. Naproti tomu kočky tyto místa vyhledávají a hoví si v nich. Pozorovat nemusíte jen zvířata, ale také květiny.  Máte-li v květináči několik stejných květin a některým se ze záhadného důvodu nedaří, a přitom podmínky mají totožné, opět mohou být na vině geopatogenní zóny.