Svatební šaty od nás – kvalita za rozumnou cenu

Milé budoucí nevěsty, náš internetový svatební salón se snaží ze všech sil udělat vše proto, abyste ve svůj svatební den byly nejkrásnější. „Našima rukama” už prošly stovky nevěst. Proto se cítíme být oprávněni obléknout vás do naprosto dokonalých svatebních šatů a přispět troškou do mlýna i ženichovi.

Vyberte si styl, jakou nevěstou chcete být

Romantická? Jednoduchá? Volánová? Krajková? Princeznovská? Netradiční? Barevná? Možností je velmi mnoho. Je dobré, pokud máte svoji představu, dokážete ji popsat a vyslovit. Také je důležité si předem promyslet, kolik chcete do svých šatů investovat. Některé dívky a ženy mají to štěstí, že dostaly do vínku konfekční postavu. Pro ně pak není problém objednat si zboží přímo z internetového katalogu a zakoupit si je takzvaně online. My však myslíme i na ty, které nemají přímo míry modelek, a přitom je jasné, že například svatební korzety i sukně ke svatebním korzetům musí i jejich postavě perfektně sednout. Je to například o výšce postavy, typu postavy, ale i takových „maličkostech“, jako jsou např. proporčnost postavy, délka trupu, šířka zad, délka krku, výška hrudníku vs. ramena, klíční kosti a jejich tvar, rozdíl poměru pasu a boků a další.

Kdy navštívit svatební salón osobně

Pokud o sobě víte, že nemáte přímo konfekční postavu nebo si prostě netroufáte společenské šaty pro tak významnou příležitost zakoupit bez vyzkoušení – online, volte pro svůj nákup takové internetové obchody, které vám nabídnou i druhou možnost, a sice osobní návštěvu s možností vyzkoušení. Věřte, že jen zkušený odborník vám dokáže opravdu kvalitně poradit a vybrat takové šaty, které budou splňovat všechny výše uvedené atributy.

Při výběru svatebních šatů myslete na své svatební doplňky i na ženicha

Závoj, bolerko, svatební účes, svatební líčení, náušnice a jiné šperky, ozdoba do vlasů, svatební obuv atd …, to všechno velmi výraznou měrou dotváří celkový image nevěsty. Myslete na to už při výběru svatebních šatů a vybírejte citlivě a s rozumem.

Nezapomeňte se doladit společně s ženichem. „Každý pes jiná ves“ asi není ta nejsprávnější volba. Proto by měl ženich volit správnou barvu svatební košile i svatební kravaty.