Kompletní rekonstrukce vaší nemovitosti

Rekonstrukce rodinného domu, to je opravdu běh na dlouhou trať a nevyplatí se nic podobného zkoušet takzvaně svépomocí. Zednické práce jsou jen jedna část mozaiky, řemeslníků prostě bude více a bude nejlepší nechat vše na specializované firmě. Pokud plánujete v dohledné době rekonstrukci, stačí nás kontaktovat – a něco už společně prostě vymyslíme! Provádíme nejen rekonstrukce rodinných domů Brno ale i rekonstrukce bytů, zateplení a novostavby na klíč.

Provedeme částečnou i celkovou rekonstrukci

Koupelna, obývák nebo dětský pokoj, klidně ale vše najednou. Částečná nebo úplná rekonstrukce rodinného domu, to je vždy spoustu nervů, čekání a peněz vysázených na stůl. Se stavební firma Brno BP stavinvest to ale nemusí být právě takto, ba naopak, s profesionálním přístupem z naší strany prostě budete spokojeni. Proč? Inu, není třeba, abyste se o něco konkrétního starali. Předběžnou nabídku i s několika variantami cenové kalkulace pro Vás připravíme zcela nezávazně. Vy už si jen vyberete přesně podle svého nejlepšího gusta.

Vyšleme k vám jen kvalitní řemeslníky

Spolupracujeme se špičkovými řemeslníky všech oborů a za jejich práci přirozeně ručíme. Ještě před tím, než započne práce, se dozvíte termín, kdy bude dokončena – a garantujeme Vám, že vše dokončíme opravdu včas. Bez problémů, bez výpadků, s vysokou kvalitou odvedené práce. Zajisté budete velice spokojeni!

Od nových betonů až po výměnu krovů

Nový krov, střecha, podlahy nebo omítky, to vše můžeme snadno zařídit. Všechny starosti prostě necháte na nás. Ušetříte i značné množství celkových nákladů oproti rekonstrukci svépomocí, která stojí i dost nervů a času navíc, který by se dal samozřejmě investovat někam úplně jinam. Zateplení či oprava fasády, rekonstrukce střešního pláště, zednické práce nebo elektroinstalace, postaráme se prostě o všechno, jsme maximálně komplexní. Garance maximální kvality, záruka Vaší spokojenosti. Rekonstrukce rodinného domu je u nás radost! Neváhejte a svěřte se do našich rukou, vše společně probereme a dohodneme!