Kvalitní instalace vzduchotechniky a klimatizace

V převážné většině moderních budov je naprosto nezbytná instalace vzduchotechniky a klimatizace. Budovy nejsou dostatečně přirozeně větrány a vnitřní prostředí je obvykle vystaveno významné tepelné zátěži. Pokud by nebyly vnitřní prostory dostatečně větrány, docházelo by ke snížení kvality vnitřního prostředí, které by nesplňovalo současné hygienické předpisy. Instalace a provoz kvalitní vzduchotechniky přitom není nic extrémně nákladného zejména ve vtahu k celkové investici do nemovitosti. Stačí se obrátit na naši firmu IVENT PRO a my vám navrhneme a následně i realizujeme vhodný odvětrávací či klimatizační systém.

Instalujeme také odtahy kouře a tepla

Důvodem k instalaci odtahů tepla a kouře je především zabránění škodám na zdraví a životě osob uvnitř budovy v případě požáru. Tyto systémy mají zajistit snadnou evakuaci všech lidí, kteří se nacházejí ve chvíli požáru uvnitř budovy. V únikových cestách tedy nebude žádný kouř a ani nesnesitelný žár. Stejně jako v případě běžné vzduchotechniky vám veškeré odvody kouře a tepla nainstalujeme v souladu s příslušnými předpisy. Stačí nám projít si plány konkrétní budovy a přijdeme s nejefektivnějším řešením.

Technologické odsávání prachu a různých škodlivin z nejrůznějších provozů

Naše firma IVENT PRO nabízí komplexní dodávky a servis v oblasti TZB a nevěnuje se pouze běžnému odvětrání budov. Naší další službou je také instalace průmyslového odsávání z technologických provozů nebo instalace vzduchotechniky do laboratoří či čistých prostor jako jsou operační sály v nemocnicích. Instalujeme technologické odsávání do různých průmyslových provozů, kde vzniká nadměrné teplo nebo škodlivé výpary. Kontaktujte nás a určitě se dozvíte více.

Poskytujeme kompletní servis všech výše zmíněných systémů

Máte ve své nemovitosti instalovánu vzduchotechniku, chlazení či jakýkoliv typ odsávání? V poslední době se vám zdá funkčnost ne zcela správná? Rádi vám celý systém prohlédneme a případnou závadu rychle odstraníme. Stejně tak provádíme i pravidelné kontroly všech těchto systémů. Komplexní údržba pomůže již předem odhalit příčinu možných problémů a ušetří vám to případné další problémy. Více informací o našich službách naleznete na stránkách www.iventpro.cz .