Nátěrové hmoty

Naše společnost se specializuje na prodej a míchání nátěrových hmot a fasádních barev. Máme mnoho barev od mnoha předních výrobců v Evropě. U Barvy VIP Italy jsme dokonce výhradním zastoupením pro Českou republiku, Slovenskou republiku a Polsko. Jsme schopni Vám nachystat podle Vašich potřeb tu ideální nátěrovou hmotu, nebo fasádní barvy, abyste mohli dále pracovat na Vaší stavbě a nemuseli se zatěžovat ničím navíc. Jsme schopni zajistit namíchání fasádních barev do 24 hodin. Dále provádíme zateplovací práce a odborně školíme zaměstnance. U zakoupených barev garantujeme jejich kvalitu a stálobarevnost. Poskytujeme barvy vhodné k nanášení na jakýkoli povrch.

Naším cílem je spokojený zákazník, který se k nám bude rád vracet a doporučí nás dále. Nabízíme proto pouze profesionální jednání a nejvyšší kvalitu a rychlost, s jakou Vám poskytneme naše služby.

Vhodně zvolené nátěrové hmoty a fasádní barvy doslova rozzáří exteriér i interiér. Jejich vhodná volba učiní z obyčejného obydlí lukrativní místo, které vypadá mnohem luxusněji a prestižněji. Dnešní fasádní barvy vydrží dlouhá desetiletí a nemusíte se bát toho, že na některých místech bude mít barva jiný odstín než jinde. Svěřte se do rukou odborníků na fasádní barvy a nátěrové hmoty. Dobře Vám poradíme co je pro Vás nejhodnější a daný návrh řešení i odborně zrealizujeme.

V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte, rádi si poslechneme Vaši poptávku, poradíme Vám co je nejvhodnější technické řešení a domluvíme se na realizaci, která bude z naší strany co nejrychlejší, aby jste se mohli co nejdříve těšit z nové fasádní barvy.