Není svatba jako svatba

Svatba do roka a do dne a to je důvod proč plánovat svatbu již dnes. Někdo si potrpí na velké a honosné svatby, jiní zase chtějí skromný obřad s několika příbuznými. Jednou z nejdůležitějších věcí je výběr místa, kde se bude svatba konat. Pokud nechcete za svatbu utratit jmění, můžete i v dnešní době mít krásnou levnou svatbu a přitom to může být luxusní svatba. Vybrali jsme pro vás jedno opravdu zajímavé místo na konání svateb. Svatby ve Východních Čechách jsou oblíbené díky tomu, co v sobě skrývají. A tak čtěte dál, ať se dozvíte vše o tomto nádherném místě.

Pohádkový zámek

Již z názvu je jasné, že se jedná o zámek, ale není to jen tak obyčejné místo. Jde o zámek Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou. Tento překrásný zámek dal postavit jako své reprezentační sídlo již František Ferdinand Kinský v 18. století. Součástí zámečku je i úchvatná zahrada v anglickém stylu. A právě tyto prostory zahrady jsou velmi často využívány pro svatby.  V blízkosti zámku se také nachází luxusní restaurace Chlumec nad Cidlinou, kde se nejen skvěle najíte po prohlídce zámku a zahrady, ale pokud plánujete svatbu, tato restaurace je vám schopna se postarat o kompletní svatební hostinu. Tato restaurace Zámecká Terasa je specialistou v cateringu a luxus je vidět na první pohled. Jak vy, tak i svatební hosté budou mile překvapeni a jistě nadmíru spokojeni.

Organizace, příprava, dekorace

Vybrat správné a vhodné místo na svatbu je jedna věc, ale doladit všechny detaily není vůbec jednoduchá věc.  Restaurace Zámecká Terasa Chlumec nad Cidlinou spolupracuje se svatební agenturou, která vám může připravit s organizací celé svatby a díky tomu se nestane, že byste na něco zapomněli. Agentura se snaží být co nejkreativnější a tak vše musí se vším ladit.  S prací nejpřednějších designérů byli všichni klienti nad míru spokojeni a vy budete jistě také.