Povlečení pro požitek ze spánku

Asi každý má rád pohodlí, když se po náročném dni konečně natáhne v posteli. Jak tedy zařídit, aby byl váš odpočinek co nejpříjemnější? Samozřejmě záleží na posteli samotné a také na matraci, ale ty už máte dávno vybrané, že? Lze tedy ještě zvýšit jejich komfort? Odpověď je poměrně jednoznačná, samozřejmě ano. Co takhle ložní prádlo?

Málokdo spí na matraci jen tak a přikryje se peřinou bez povlečení. Ložní prádlo je velmi důležité, protože určuje celkovou náladu v ložnici, díky velkému výběru vzorů a barev si můžete vybrat takové povlečení, které u vás doma navodí příjemnou atmosféru vhodnou k odpočinku, relaxu a spánku. Můžete vybírat mezi květinovými vzory, abstraktními dekory i fotodekory.

Pro vaše pohodlí je ale důležitý především materiál povlečení. Nejběžnější jsou bavlněná povlečení, bavlna je příjemně hebká a jemná a snadno se udržuje. Navíc díky široké škále vzorů a příjemně nízkým cenám je rozhodně nejpoužívanějším materiálem. Co se týká snadné údržby, mohu vám nabídnout ještě lepší variantu – krepové povlečení. Krep má přirozeně mačkanou strukturu, proto jej stačí vyprat a nemusíte se zdržovat s žehlením. Krepové povlečení vám tak ušetří spoustu času. Na omak je krep rovněž velmi příjemný a nabízí na výběr celou řadu dekorů.

Pokud si však potrpíte na skutečně luxusní materiály, jsou tu pro vás saténová povlečení, která příjemně splývají a jsou jemná a hebká jako pavučinka. Lesklý vzhled saténu také rozzáří celou vaši ložnici. Je-li pro vás důležitý příjemný a zároveň funkční materiál, máme pro vás specialitu – bambusové povlečení. Bambusová vlákna se přidávají mezi bavlněná a vytváří tak unikátní strukturu, která má antiseptické a antibakteriální účinky, je maximálně savá a velmi příjemná. Tak neváhejte a vyberte si luxusní povlečení s trendy vzory na Dante.cz a budete se vždy těšit do postele.