Sádrokartony

Naše společnost poskytuje služby v oblasti suché výstavby sádrokartonů. Pro montáže využíváme sádrokartonové a sádrovláknité desky, kterými obložíme dřevěné nebo kovové konstrukce. Sádrokartonové konstrukce jsou vhodné pro široké spektrum využití. Příkladem může být užití v obytných domech, kancelářích, nebytových a průmyslových prostorech.

Naším cílem je spokojený zákazník, který se k nám bude rád vracet a doporučí nás dále. Nabízíme proto pouze profesionální jednání a nejvyšší kvalitu a rychlost, s jakou Vám poskytneme naše služby.

Navštivte nás na naší pobočce pro sádrokartony Brno a společně zkonzultujeme technické možnosti Vaší situace. Vytvoříme Vám návrh a následně rychle zrealizujeme montáž, aby Vás obtěžovala co nejméně. Na závěr celé montáže sádrokartonů po sobě uklidíme, takže se budete moci hned těšit z nového interiéru. Sádrokartony jsou levné a kvalitní řešení jak vylepšit interiér. Sádrokartony mají dobré tepelně izolační vlastnosti a hodí se především do podkrovních interiérů, ale také jako sádrokartonové příčky, které se používají pro rozdělení místností v novostavbách a starších domech. Jsou to tzv. nenosné dělící konstrukce, rozdělující prostory pro efektivnější využití prostoru. Tyto příčky se mohou použít prakticky kdekoliv. Sádrokarton je dle svých možností ohebný, takže se z něho dají vytvořit i mírně zaoblené hrany, které interiér vždy ozvláštní. Sádrokartonové příčky se staví na bázi suché výstavby. Suchá výstavba je o 50% rychlejší oproti klasické vlhké výstavbě, při které se používá například malta. Dovnitř sádrokartonových příček se vkládají minerální izolace, které mají vhodné tepelně izolační a akustické vlastnosti.

Sádrokartony Brno jsou ta správná volba pro Váš interiér! Navštivte nás ještě dnes a probereme Váš návrh.