Snadné barvení s křídami na vlasy

Velkým lákadlem pro lidi, kteří se nebojí nových experimentů se svým outfitem, jsou barevné křídy do vlasů. Chcete vylepšit vzhled pouze pro danou příležitost a na kratší dobu? Vyberte si některou z pastelových barev a nechte své vlasy doslova zazářit, a to velmi neobvykle. Proti běžnému barvení vlasů má tato metoda hodně plusů. Barvy sice nevykazují takovou trvanlivost, ale zase je můžete docela často obměňovat. Nespornou výhodou je netoxičnost, naproti běžným barvám na vlasy, které vždy obsahují určité chemikálie a dokonce mohou zapříčinit i alergické reakce s pokožkou. A takové krásné pastelové barvy, jaké získáte díky křídě, jiným způsobem prostě mít nemůžete.

Pouze pro odvážné?

Barevné křídy na vlasy v mnoha odstínech mají více použití. Oživíte s nimi každodenní nudu, nebo můžete zazářit v mnoha barvách díky snadné aplikaci takovýchto barviček. Jsou vhodné pro tmavší i světlé vlasy, využijete je na party, oslavách nebo třeba jen tak pro svou vlastní zábavu. Výborné jsou i na maškarní plesy a podobné akce.

Bavte se s křídami donekonečna

Tato cool móda vám dovolí to, že budete vždy vypadat jinak, ale hlavně originálně. Proč tedy nesladit vlasy s oblečením nebo významnou událostí?. Zakoupit lze mnoho odstínů a ty pak měnit nebo navzájem vhodně kombinovat. Při takových variacích zažijete i spoustu legrace. Tímto zajímavým barvením vlasů se můžete bavit s kamarádkami nebo sama až do nekonečna.

Mnoho různých odstínů pro vaše vlasy

Pokud milujete světlejší barvy, jistě si vyberete, budete moci sáhnout i po tmavších odstínech. Jestliže máte rády kombinace barev, vytvořte rovnou duhu s pomocí svých pramenů. Je možno obarvit si jen jediný pramínek, ale také rovnou celou hlavu a dosáhnout vskutku nevšedního vzhledu, který ocení okolí, rodina i kolegové v práci.