Vraťte vaší koupelně její ztracený lesk

České koupelny již dnes naštěstí většinou nejsou tvořeny z vyhlášeného umakartového jádra. Avšak i zděné koupelny postupně chátrají, a tak by si mnohé z nich zasloužily nový kabát. Není nutné hned uvažovat o absolutní rekonstrukci. Většinou stačí nahradit jeden nebo dva koupelnové díly. Mnohdy bývají nahrazovány především koupelnová zrcadla,  vodovodní baterie či sanitární keramiky.

Stávající sanitární keramika s moderními komponenty

Důležitými částmi většiny koupelen jsou vana a umyvadlo. V řadě koupelen však nalezneme také klozet a stále rozšířenější jsou také bidety. Sanitární keramika sice na první pohled tolik nepodléhá zubu času, ale i taková umyvadla umějí být zastaralá. Pakliže tedy chcete své koupelně udržet moderní ráz, je třeba udržovat moderní i její jednotlivé komponenty včetně sanitární keramiky.

Vyměňte stará koupelnová zrcadla za moderní

Přitom náklady na koupelnová zrcadla nejsou závratně vysoké. Přitom koupelnová zrcadla jsou podstatným prvkem mnohé koupelny. Nablýskané zrcadlo prozáří každý začínající den, nebo jej přinejmenším nepokazí. Podíváme-li se ráno do starého, zašlého, nadto oprýskaného zrcadla, přidá nám to na pohřební náladě bez ohledu na to, na koho jsme se v zrcadle zírali.

Zvolte si snadno trendy vodovodní baterie

Co do šíře nabídky, vodovodní baterie by musely zvítězit. Při nakupování vodovodní baterie tak snadno dokážete vybrat tu, jež vaší koupelně bude nejvíc slušet a ještě se vám bude líbit. Neopomínejte fakt, že vodovodní baterie je dobrý přítel při podtržení nádhery vany či umyvadla, ale zároveň umí výsledný dojem pokazit.

Kde si nakoupíte výbavu do koupelny?

Koupelnové vybavení dnes nakoupíte také přes internet. Nevěříte? Při zhlédnutí stránek internetového obchodu Lux-aqua.cz se o tom snadno přesvědčíte. Ucelený systém členění internetových stránek a nabízeného zboží zajišťuje, že velmi snadno naleznete to, co sháníte.