Estetické oboustranné ploty z betonu

Každý, kdo sní o domku na venkově, si přeje pochopitelně pěkný domek. A k tomu patří i plot. Ploty mají funkci většinou ochrannou, střeží naše soukromí před zvědavci a zároveň také naše zdraví a majetek před cizím vniknutím. Z toho potom vyplývají požadavky, které na plot klademe, většina z nás chce na jednu stranu autoritativní plot, který bude odrazovat nezvané návštěvníky svým pevným vzhledem, na druhou stranu zase by měl být plot také trochu okrasný, aby se hodil k domu a nepůsobil jako zeď kolem vězení.

Abyste nemuseli dělat kompromisy, je tu pro vás univerzální řešení – betonové ploty. Betonové ploty jsou vyrobeny z vysoce kvalitního českého betonu stálého složení, který plotu propůjčuje neobvyklou pevnost, odolnost a zároveň pružnost. Z toho vyplývá, že se toto oplocení pochlubí také velmi dlouhou životností, můžete se spolehnout, že betonové ploty vám budou spolehlivě sloužit po dlouhé desítky let. Důležitý je u plotu ale také vzhled, proto se pojďme podívat, jak bude betonový plot vypadat.

Betonové ploty se skládají z jednotlivých plotových desek, které se zasouvají mezi sloupky. Desky i sloupky jsou k dispozici v různých provedeních a designech, můžete vybírat z velkého množství dekorů a také barev. Díky tomu jsou betonové ploty velmi variabilní a každý si může vybrat, jak bude právě jeho plot vypadat. Velmi oblíbené jsou betonové ploty s dekorem štípaného kamene nebo skládaných cihel v nejrůznějších barvách, moderní je třeba antracit nebo písková. Pro ještě širší možnosti můžete vybírat také tvar zakončení plotu, k dispozici jsou vám rovné a obloukové desky, dále desky s ozdobnou mřížkou a také se často používá aplikace dřeva, aby se plot opticky odlehčil a oživil. V současné době jsou však nejoblíbenější oboustranné betonové ploty s krásným designem na obou stranách plotu. Neváhejte a rozhodněte se pro betonový plot i vy.