MALDECOR BETON na výstavě Dům a zahrada v Liberci

Inovativní kompozitní materiál MALDECOR BETON exkluzivně vyvinutý k vytváření designových povrchů betonového vzhledu byl úspěšně prezentován odborné i laické veřejnosti na veletrhu Dům a zahrada v Liberci ve dnech 21. – 24. 5. 2015.

 

Mezi nejnavštěvovanější výstavní stánky na oblíbeném kontraktačním a prodejním veletrhu v Liberci patřil stánek společnosti Maldecor s.r.o. Tato společnost prezentovala novinku na trhu: MALDECOR BETON – speciální stěrku z modifikovaných materiálů na vytváření designových povrchů stěn a podlah. Velký zájem o novou technologii byl zejména ze strany řemeslníků. Mnozí z nich přímo na výstavišti využili možnost přihlásit se na školení, na kterém se seznámí s touto novou technologií, naučí se pracovat s novým materiálem a získají zkušenost při vytváření různých dekorů.

Zájem o MALDECOR BETON byl také mezi projektanty, kterým se nabízí další možnosti designových řešení.

Expozici navštívilo také velké množství konečných zákazníků, kteří si mohli prohlédnout a osahat vzorové designy různých povrchů. Všichni návštěvníci byli velice překvapeni, že nový materiál nabízí mnohem vyšší kvalitu, více možností designových řešení a to vše za nižší ceny než u materiálů, které se používaly v minulosti.

Dodavatelem materiálu MALDECOR BETON je společnost Maldecor s.r.o. z Liberce. Uvedená společnost zároveň nabízí realizace designových úprav povrchů v interiérech i exteriérech budov technologií MALDECOR BETON a také provádí školení řemeslníků touto novou technologií.

http://www.maldecorbeton.cz/pouziti/