Návrh neodolatelného osvětlení

Chcete-li pozvednout úroveň vašeho bydlení, budete chtít vybavit váš interiér moderními stylovými věcmi. Může to být nábytek, doplňky, bytový textil, to však nestačí. Je tu jeden prvek, který není radno opomíjet. Svítidla jsou součástí každé místnosti, často je však lidé přehlížejí a dávají větší význam jiným prvkům, přestože právě světlo je nepostradatelným elementem, který prostě k životu nutně potřebujeme.

Na velikosti záleží

U svítidla je důležitá nejen velikost, ale také tvar a materiál, ze kterého je vyrobeno. Přední bytoví designeři upřednostňují v současné době kov před dřevem, sklo je věčnou stálicí, pokud jde o osvětlení. Mění se však jeho podoba, může být použito čiré, mléčné nebo s různými plastickými vzory. Dekorativní svítidla jsou často skutečně netradiční, extravagantní, aby zaujala vaši pozornost. Dokážou skvěle osvítit danou místnost a jsou tedy nejen designová, ale také stoprocentně funkční.

Potrpíte-li si na luxus, určitě zavítejte do světelného studia Aulix, kde vám nabídnou široký výběr skutečně luxusních svítidel od předních světových designerů. Svítidla a osvětlení je třeba navrhovat také podle moderních žárovek. V současné době letí LED žárovky, svítidla jsou jim tedy přizpůsobena. Vybírat byste však měli nejen podle vzhledu, ale také podle funkčnosti. Zjistěte si, kolik světla potřebuje ten který pokoj, a podle svítivosti sem vybírejte svítidla. Je přece důležité, abyste v každém pokoji dobře viděli i v nočních hodinách.

Není příjemné, aby světlo v místnosti produkoval pouze jeden zdroj, nejčastěji se tedy volí koncept hlavního svítidla s doplňkovými vedlejšími svítidly. Navštivte světelné studio Aulix a nechte si od zkušených odborníků navrhnout osvětlení vaší domácnosti. Když svítidla, tak jedině od Aulix.cz.