Pořiďte si udírnu, gril nebo zahradní krb i vy!

Zahradní krby, zahradní grily nebo udírny bezesporu patří mezi populární doplňky, které si najdou své místo na zahrádce či třeba dvorku každého rodinného domečku. Rádi si během volných jarních a letních večerů posedíte se svými přáteli nebo s rodinou nad výborným jídlem u rozpáleného grilu? Pak máte právě teď jedinečnou příležitost si ho pořídit. Přece jen, zahradní krby i zahradní grily je třeba pořizovat na začátku sezóny.

Zahradní krby Věříš

Prodeji a výrobě zahradních krbů se věnuje společnost Zahradní krby Věříš, která na našem trhu působí již patnáct let. Její zahradní krby prodává hned v několika možných provedeních. Vždy jde o víceúčelový krb, jehož součástí je také udírna. Všechny krby splňují vysoké standarty kvality a sestavují se z vápenopískových cihel, které vypadají báječně na každé zahradě. Celkově si je možné vybrat ze šesti druhů krbů. U všech modelů je pak samozřejmostí jedinečný design a dlouhá životnost.

Krb, udírna nebo třeba gril?

Někdy je složité se rozhodnout, co si vybrat. Pokud nemáte na zahradě moc místa, je často lepší zvolit skladné zahradní grily než zahradní krby. Současné zahradní grily Věříš mají obrovskou výhodu nejen v malých rozměrech, ale také v možnosti jednoduchého přemisťování. Pakliže tedy nemáte pergolu či altán, kde byste chtěli mít umístěný krb, je určitě lepší zvolit gril. Ten je pak tedy možné využít přesně tam, kde bude potřeba.

Firma Zahradní krby Věříš pak také vyrábí jak samostatné udírny, tak i udírny, které jsou rovnou součástí krbů. Krb s udírnou je opravdu šikovnou záležitostí, protože jej lze využít k okamžité přípravě masa, ryb či pečené zeleniny, ale můžete si připravit i vlastní uzené maso.

Praktická je pak i vzorková prodejna v Lovčicích u Chlumce nad Cidlinou. Pokud si nebudete vědět rady, zde vám ochotně pomohou.