U Kulky – komfortní ubytování v Kyjově

Slovácký Kyjov nabízí celou řadu zajímavých kulturních akcí a turistických památek, včetně překrásných přírodních scenérií, dobrého jídla a skvělého vína. Pro rok 2015 je pak pro návštěvníky jihomoravského městečka Kyjov připravena široká nabídka kulturních akcí,

Folklór, kultura, sport a ubytování Kyjov

Turisté zde mohou poznat místní hudbu a tance na nejstarším regionálním festivalu Slovácký rok, poslechnout si „cimbálovku“, navštívit výstavu hraček „Hračky ze staré půdy“ nebo výstavu spisovatele Bohumila Hrabala. Chystají se populární Martinské hody, Kateřinská zábava a tradiční vánoční oslavy. Návštěvníkům Kyjova, kteří touží po komfortním ubytování v přátelské atmosféře, můžeme doporučit rozhodně Kyjov penzion U Kulky.

Za výborné jídlo, pití a pohostinnou atmosféru ručí penzion Kyjov „U Kulky“ ležící v jádru Kyjova, penzion má kapacitu 80 míst a mimo pohohostinné, rodinné atmosféry poskytuje také skvělé zázemí pro cyklisty, rodiny i skupiny přátel. Při plánování firemního víkendu či rodinné dovolené se obraťte na penzion Kyjov. Překvapeni budete příjemnými cenami, výbornými domácím jídlem doplněným o skvělé moučníky nebo opékaná, uzená či třeba grilovaná masa.

Cyklistické stezky okolo Kyjova

Milovníci náročnější cyklistiky, ale i cyklistické rodiny s vozíky za kolo pro děti budou mile překvapeni četností tras. Kyjov penzion stojí uprostřd Kyjova, a tak si každý cyklista může vybrat dle délky a náročnosti trasu, která mu bude co nejvíce vyhovovat. Za vidění rozhodně stojí Kulkova mutěnická cyklostezka, Vyhlídka, Krajem folklóru a povodní a Krajem orchidejí, oškoruší a pálenic do Suchovské republiky.