ZUBRFEST 2015 přivítá české i slovenské hudební hvězdy

Již potřetí se fanoušci piva se zubrem ve znaku, dobré hudby a skvělé zábavy mohou potkat na ZUBRFESTu 2015 přímo v areálu přerovského pivovaru. V letošním roce pivovar otevře své brány v sobotu 27. června 2015 a přivítá české i slovenské hudební hvězdy jako je Tublatanka, Katapult, Desmod a Ewa Farna. Program obohatí akrobatická show na trampolíně a chybět také nebude tradiční závěrečný ohňostroj.

„Chceme, aby ZUBRFEST bavil návštěvníky všech generací, proto se snažíme vždy zajistit maximálně pestrý program, ve kterém si každý najde to svoje. Letos náš pivovar přivítá rockové legendy, zástupce současné hudební vlny i skvělou sportovní show. Chybět samozřejmě nebude výtečné pivo i široké občerstvení, které k naší akci neodmyslitelně patří,“ zve na ZUBRFEST Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Pivovodem, neboli přímo ze sklepa z ležáckých tanků, poteče nefiltrovaný Zubr Grand kvasnicový, který se v této podobě poprvé veřejnosti představil na dubnových oslavách narozenin pivovaru. Chybět nebudou ani další piva z produkce pivovaru – Maxxim, Premium, Gold, Yuzu&Limeta a Free, stejně jako nabídka nealkoholických nápojů a gastronomických lahůdek.

ZUBRFEST je každoročně největší akcí přerovského pivovaru, pořádanou přímo v areálu pivovaru. „V loňském roce do areálu zamířilo více než 4 500 návštěvníků, letos předpokládáme obdobnou účast,“ doplňuje Tomáš Pluháček.

Na hlavní scéně GRAND STAGE se vystřídají kapely Forum, Katapult, Desmod, Tublatanka a zpěvačka Ewa Farna. Hudební vystoupení zpestří akrobatická show. Na nezávislé scéně FREE STAGE vystoupí oblíbené kapely z moravského regionu. ZUBRFEST také přivítá speciální hosty, přerovskou rodačku zpěvačku Leonu Machálkovou a slovenského hudebníka Vašo Patejdla, kteří svým vystoupením obohatí již tak nabitý program plný hvězd.

Areál otevře svoje brány v 10:00 hodin a celá akce bude ukončena ve 22:00 hodin. Pro velký zájem nebudou chybět ani v letošním roce exkurze do pivovaru, a to mezi 10. a 17. hodinou. Program doplní drobné soutěže i oblíbená stavba věže z přepravek, tzv. ZUBR TOWER. Zlatým hřebem programu bude opět ohňostroj nad střechami pivovaru, kterým se pivovar s návštěvníky rozloučí.

Předprodej vstupenek začíná v pondělí 1. června, k dostání budou v podnikové prodejně pivovaru Zubr a KIS Přerov. Cena vstupenek v předprodeji je 100 Kč, na místě pak 120 Kč.