Potřebujete-li novou sedací soupravu, obraťte se na e-shop sedaci-soupravy-lupinkova.cz!

Sedací soupravy jsou v dnešní zrychlené době prakticky odpočinkovým rájem, jehož nejsilnější stránkou je pohodlí. Naše sedací soupravy představují kombinaci pohodlí, luxusu, estetiky a praktické fuknce v jednom. Vybíráte zbrusu novou sedací soupravu a rádi byste něco zvláštního. Přijďte si vybrat k nám. Námi nabízený nábytek vyrábějí šikovní řemeslníci s mnohaletou praxí.

Do reprezentačních prostor se hodí luxusní kožené soupravy

Reprezentativní, luxusní kožené sedací soupravy jsou většinou potažené kůží. Na výběr je celá řada barevných provedení, stejně jako lze danou soupravu upravit dle rozměrů prostoru. V neposlední řadě vyrábíme luxusní kožené soupravy na míru, které často zdobí reprezentační sály, ale jsou rovněž v přijímacích halách a hotelových atriích. Značka Polstrin Design a značka PF Nábytek jsou synonymem pro českou kvalitu zpracování a dobré jméno.

Moderní sedací soupravy do všech interiérů

Velký výběr souprav dozajista potěší oko každého designéra, může však být oříškem pro ty, kteří si beztak dlouho vybírají vhodnou sedací soupravu. Výběr moderní sedací soupravy vám usnadníme buď na našich internetových stránkách, kde si vyberete soupravu dle svých představ, nebo rovnou u nás na prodejně. Moderní sedací soupravy od nás jsou vyrobeny z masivu a lamalových roštů, zahrnují moderní sedací soupravy rohové, kožené a čalouněné.

Sedací soupravy rozkládací

Součástí sortimentu jsou i rozkládací sedací soupravy. Praktické polohovací pohovky a rozkládací sedací soupravy se hodí do malých bytů, či do pokojů pro hosty a obýváků. Vhodné jsou rozkládací sedací soupravy i do kanceláří pro občasné odpočinutí.