Prevence zapomocí veterinárních přípravků

Při péči o domácí mazlíčky, především o ty nejčastěji vyskytující se v domácnosti, o psy a kočky je důležitá. Nestačí jen starat o jejich pohodu – welfare, ale i o udržení jejich zdravotního a fyzického stavu. Je dobré zaměřit svou péči na podporu funkcí jednotlivých soustav organismu psa či kočky a nabídnout našim domácím mazlíčkům, dle předem známých oblastí, potřebnou prevence, která je velmi důležitá.

Podstatná je především prevence proti ektoparazitům, ty napadají všechny bez ohledu na jejich rasu. Mezi nejznámější ektoparazity patří především blechy a klíšťata, ty napadají naše domácí mazlíčky nejčastěji. Ektoparazitům se lze bránit pomocí různých chemických látek, nebo je dnes k dostání přírodní repelentní biocidní obojek proti klíšťatům a blechám .

Důležitá je také péče o kloubový aparátkloubní výživa pro psy. Kloubní onemocnění postihují převážně větší a střední plemena psů, ale výjimkou nejsou onemocnění pohybového aparátu ani u malých plemen. Podáváním veterinárního přípravku PET HEALTH CARE PÉČE O KLOUBY posílíte šlachy a svaly v okolí kloubu, což může sloužit jako prevence dysplazie kyčelního kloubu.

Pro starší psy, nebo psy s nadváhou je určena řada PET HEALTH CARE – PÉČE O SRDCE A CÉVY U PSA, obsahující látky napomáhající k ochraně srdečního svalu, látky regulující tělesnou hmotnost psa a napomáhající, tak ke zvýšení celkové výkonosti a mnohé další užitečné látky šetřící srdce a cévy. Jako prevence se hodí i u psů u kterých hrozí srdeční vady, jako jsou např. německá doga, bernský salašnický pes, novofundlandský pes a další.

Péče o domácí mazlíčky obsahuje i další oblasti, na které je potřeba se v rámci prevence zaměřit. Ty nejdůležitější obsahuje portfolio řady veterinárních přípravků PET HEALTH CARE. Všechny produkty, které tato řada obsahuje, jsou vyráběné podle přísných kritérií, z pečlivě vybraných přírodních látek a ingrediencí, které ocení každý milovník zvířat.

Visible Production s.r.o.
664 48 Nebovidy 185
eshop@pethealthcare.cz
tel. 724 442 938

Hlavní strana