Půjčovna dodávek a osobních aut v Brně

Naše autopůjčovna Brno je nejlevnější v celém městě. Můžete nás kdykoli kontaktovat na non stop lince 608 776 900 a objednat si vůz, který právě potřebujete. Jako autopůjčovna a půjčovna dodávek fungujeme již od roku 2003, máme tedy dostatek zkušeností a víme jaké vozy nabízet, aby nejlépe pomohly splnit potřeby našich zákazníků. Dále naše autopůjčovna Brno provozuje vlastní vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství, zabýváme se výkupem a prodejem vozidel, nakládání s odpady, prodejem náhradních dílů pro Mercedes-Benz, zastupujeme zákazníky v celním řízení pro nákladní vnitrostátní a mezinárodní dopravu a provozujeme pneuservis.

U všech aut, které si o nás půjčíte platí, že jsme nejlevnější autopůjčovna v Brně. V případě poruchy nebo havárie vám zajistíme přistavení náhradního vozidla. Všechna naše vozidla mají dálniční známku. Všechny ceny, které máme uvedené na webových stránkách jsou konečné, neskrýváme tedy před vámi žádné skryté poplatky. Neúčtujeme vám za ujeté kilometry.

U všech dodávek které půjčuje naše půjčovna dodávek Brno platí to stejné co pro osobní vozidla, navíc jsou však vozidla cargo vybavena mýtnými krabičkami.

Pokud máte zájem o zapůjčení vozidla, jsme schopni vám jej kdykoli a přistavit do 60 minut kamkoli v Brně. Využijte naši nabídku osobního vozu Škoda Octavia 3, 1,6 TDI se spotřebou od 3,5 litrů na sto kilometrů za pouhých 850 Kč na den! Nebo potřebujete převést větší náklad a hodila by se vám dodávka? Máme pro vás Mercedes-Benz Sprinter 315 furgon pro sedm palet. Auto je nové a již od 900 Kč na den. Potřebujete převést něco opravdu velkého a máte řidičský průkaz na skupinu C? Máme pro vás Renault Midlum 150.08/B, který uveze až 18 palet. Již od 1700 Kč na den!

Navštivte naši autopůjčovnu ještě dnes!