Trvanlivé oplocení pro váš dům

Každý, kdo staví dům, chce nejprve dokončit interiéry a teprve potom se bude zajímat o exteriér domu. Pokud jde však o plot, ten byste si měli zařídit co nejdříve. Plot chrání vaše soukromí a také váš majetek, na volné prostranství k domu si troufne každý, ale přelézt plot, to už některé zloděje odradí. Teď jde jen o to, jaký plot instalovat. Ploty se vybírají podle individuálních kritérií, záleží pouze na vás, zda je pro vás důležitý vzhled, životnost či praktická využitelnost plotu. Univerzálním řešením je betonový plot. Již z jeho názvu je patrné, že betonový plot je vyroben z betonu. Proč zrovna beton?

Na trhu se pohybovalo velké množství nejrůznějších druhů plotu, avšak žádný nesplňoval kritéria odolnosti a zároveň estetického vzhledu. Betonové ploty přesně zaplnily tuto mezeru. Díky kvalitnímu betonu vykazuje plot vysokou pevnost, odolnost vůči klimatickým vlivům i mechanickému působení. Betonové ploty jsou konstruovány ze sloupků a plotových dílců, které jsou mezi sloupky zasunuty. Takto konstruovaný betonový plot je velmi odolný, stabilní, nepotřebuje celoplošné základy a díky prvotřídnímu betonu ani žádnou údržbu. Můžete se spolehnout, že betonový plot vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.

Co se týká vzhledu, betonové ploty jsou vybaveny dekorativním reliéfem, můžete vybírat hned z několika provedení. Co se týká designu, betonovému plotu sluší vzor štípaného kamene, skládaného kamene, ale také cihličky vypadají velmi dobře. Stačí si vybrat správný dekor, dále barvu plotu, kterých je vám k dispozici také několik, a celkový tvar. Jak vidíte, betonové ploty jsou maximálně variabilní, můžete si tedy poskládat plot přesně podle vašich představ.