ZUBRFEST 2015 klepe na dveře, vstupenky ubývají

Již v sobotu 27. června se v prostorách přerovského pivovaru uskuteční letošní ročník oblíbeného ZUBRFESTu. Festival nabídne kapely Tublatanka, Katapult, Desmod, zpěvačku Ewu Farnou, akrobatickou show na trampolínách, soutěže o tandemový seskok i autogramiádu hokejistů. Chybět samozřejmě nebude přerovské pivo i nabídka gastronomických specialit.

„Srdečně zveme všechny příznivce dobré zábavy a skvělého piva do našeho pivovaru, abychom si společně mohli užít nabitý program a jedinečnou atmosféru,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr, který akci naražením soudku a slavnostním přípitkem na hlavním pódiu oficiálně zahájí. Pivovar otevírá svoje brány již v 10:00, narážení soudku je pak naplánováno na 14:20 hodin.

Nabitý celodenní program

O celodenní zábavu se postará celkem 14 hudebních vystoupení. Návštěvníci se tak mohou těšit na hlavní hvězdy, kapely Katapult, Desmod, Tublatanka, zpěvačku Ewu Farnou a desítku regionálních skupin. Hudební vystoupení zpestří show akrobatů na trampolíně. ZUBRFEST také přivítá speciální hosty, přerovskou rodačku zpěvačku Leonu Machálkovou a slovenského hudebníka Vašo Patejdla. Zlatým hřebem programu bude opět ohňostroj nad střechami pivovaru, kterým se pivovar s návštěvníky rozloučí.

Pivovodem, neboli přímo ze sklepa z ležáckých tanků, bude přiveden nefiltrovaný Zubr Grand kvasnicový. Pro návštěvníky bude celkem připraveno 19 výčepních míst se 76 kohouty, ze kterých poteče přerovské tekuté zlato. Tradičně bude také připravena rozmanitá nabídka občerstvení se spoustou gastronomických specialit.

Ani v letošním roce nebudou chybět exkurze do pivovaru a divácké soutěže. Připravena bude mimo jiné oblíbená stavba věže z přepravek, tzv. ZUBR TOWER. Výherci soutěží budou mít jedinečnou možnost vyhrát tandemový seskok.

HC Zubr Přerov a ZUBRFEST

Součástí ZUBRFESTu bude také představení nových posil přerovských hokejistů, kteří se pilně připravují na prvoligovou sezónu. V rámci programu proběhne od 16:00 do 18:00 hodin autogramiáda a společné focení s hráči. Návštěvníci se mohou těšit například na Tomáše Sýkoru, Jakuba Grofa či Lukáše Chmelíře. Celý den bude také probíhat prodej propagačních předmětů vztahujících se k první lize.

Vstupenky v předprodeji

Vstupenky je stále možné tento týden zakoupit v předprodeji v podnikové prodejně pivovaru Zubr a KIS Přerov. Cena vstupenek v předprodeji je 100 Kč, na místě pak 120 Kč. Jako každý rok bude část výtěžku ze vstupného věnována na dobročinné účely. Více informací o programu na stránkách www.zubrfest.cz.

 

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa a Regionální potravina. V loňském roce rozšířil svůj sortiment o 11° ležák Zubr Grand. Pivovar získal na podzim prestižní ocenění v degustační soutěži České pivo 2014 a to v kategorii světlé výčepní pivo (1. místo Zubr Gold) a v kategorii tmavé pivo (2. místo Zubr Classic tmavý).