Zvažujete založení firmy (s.r.o.)?

Založení společnosti nebylo nikdy jednodušší. S firmou Profi-kancelář, která patří mezi nejlepší poskytovatele služeb z oblasti zakládání společností a jejich sídel, můžete být vlastníky nové společnosti již do 10 dní.

Kompletní servis včetně poradenství k založení firmy

Pokud chcete ušetřit čas strávený na úřadech nebo strávený čtením zákonů, pak je pro vás nejlepší využít služeb specialisty v oboru. Základní služby společnosti lze rozdělit na poradenství a kompletní servis.

Při poradenství dochází ke konzultacím s našimi specialisty v oblasti obchodního právo a obchodních korporací, kteří vám rádi pomohou se založením vaši s.r.o.. Poradí vám, jak při zakládání postupovat, co vše k založení potřebujete a na co si dát pozor. Profesionální vystupování a individuální přístup je samozřejmostí.

Nechte založení s.r.o. na odbornících

založení nové firmy s.r.o.Pokud se ovšem rozhodnete přenechat založení s.r.o. na odbornících, určitě neuděláte nic špatně. Ba naopak, po detailní konzultaci a vyslechnutí všech vašich požadavků je notářsky ověřený podpis jediné, co společnost dále potřebuje. Pomocí něj je firma Profi-kancelář schopna rychle, levně a kvalitně založit vaši firmů již do 10 dnů.

Firma, řídící se heslo „rychle nebo zdarma“ vám poskytne garanci a plynulosti a to s tou podmínkou, že pokud se z jakýchkoliv důvodů nepodaří splnit lhůtu pro založení, dostanete slevu na další služby až do výše 100 %.

S.r.o. na klíč a Ready-made

Společnost nabízí dvě varianty založení společnosti. První je s.r.o. na klíč, kdy dochází ze strany specializované společnosti ke kompletním servisu složeného z osobní konzultace, přípravy všech potřebných dokumentů, notářskému zápisu, živnostenskému oprávnění, registraci na obchodním rejstříku a na finančním úřadu, což vyústí až v samotný vznik vaši společnosti. Založení společnosti je hotové do dvou týdnu s garancí plynulost.

Druhá varianta je varianta s názvem ready-made, kdy dochází k zakoupení již existující firmy. Společnost Profi-kancelář zajistí komplexní servis při provádění změn. Výhodou je, že můžete obchodovat hned při převzetí firmy.