Popfax spustil novou Speciální Letní Nabídku

20.července 2015 spustil Popfax speciální letní akci, která umožňuje novým i stávajícím zákazníkům, aby obdrželi speciální dárek.

Všichni zákazníci, kteří si zakoupí Internet faxový balík pro Odesílání a Přijímání faxů, obdrží kupón na 3 měsíce předplatného, včetně všech možností.

Noví zákazníci, kteří chtějí obdržet kód voucheru, by měli navštívit http://www.cz.popfax.com, kliknout na propagační banner a předplatit si balíček na 1 rok Odesílání a Přijímání a Balíček možností. Po dokončení procesu nákupu obdrží automaticky email obsahující slíbený dárek: 3 měsíce předplatného včetně Balíčku možností.

Stávající zákazníci mají také nárok na Letní nabídku Popfax. Po prodloužení jejich Popfax účtu o balíček 1 rok Odesílání a Přijímání a Balíček možností rovněž obdrží voucher s kódem obsahující dárek zmíněný výše.

Každý účastník této akce může použít svůj dar buď pro prodloužení svého vlastního Popfax účtu nebo ho dát příteli nebo obchodnímu partnerovi, aby se mohli taktéž stát klienty Popfax.

Využitím této speciální nabídky umožňuje Popfax účastníkům ušetřit více než 34% toto léto.

Nabídka Popfax je platná do 21. srpna 2015 a platí pro všechna místa, kde Popfax poskytuje lokální faxová čísla nebo nabídku jeho přenositelnosti. Pro více informací o celosvětové distribuci služeb Popfax navštivte celosvětovou stránku Popfax.

Nabídka platí i pro nákupy z webových stránek Popfax.com a iTunes Store, kde má Popfax svou mobilní faxovou aplikaci Popcompanion.